Yasak Elma Dizisinden Mert Ayrılıyor! Mert Kimdir?

Yasak Elma Dizisinden Mert Ayrılıyor! Mert Kimdir?

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Senaristin senaryoyu değiştirmesinden dolayı sürekli olarak oyuncu ayrılıkları yaşanmaya başladı.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinden bir oyuncu daha ayrılıyor. Yasak Elma dizisinde ayrılıklar peş peşe geliyor. En çok  oyuncu değişimi yaşayan dizi olarak sosyal medyada söylentiler başladı. Başrol  oyuncusuna kadar bir çok oyuncu değişti.

Senaryo değişikliğine giden Yasak Elma dizisinde ayrılıklar gündem oldu. Şimdi ise Mert karakterine hayat veren Can Nergis diziden ayrılıyor.

YASAK ELMA DİZİSİNDEN MERT NEDEN AYRILIYOR?

Yasak Elma dizisinde bir  çok değişiklik meydana geldi Bunun sebebi senaryo değişikliği olarak düşünüldü. Yapılan araştırmalara göre senaristin senaryoyu değiştirdiği için Yasak Elma dizisinden Mert ayrılıyormuş. Anlaşılan o ki senaryo değişikliğinden dolayı daha bir çok oyuncu değişecek gibi geliyor.

MERT KİMDİR? ( Can Nergis )

Mert Türk oyuncu. 27 Mayıs 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur.  Liseyi  bitirdikten sonra Londra'ya üniversite okumaya gitmiştir. Üniversite eğitimini Londra'da tamamlamıştır. Gerçek adı ise  Can Nergis'dir.

Oynadığı Film ve Diziler:

Arka Sokaklar

Herşeye Rağmen

Dila Hanım, Maral

Paşa Gönlüm, Anne

Tatlı İntikam

Tahin Pekmez

Börü