Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Mert Altınışık Arıza Dizisine Katıldı!

Yasak Elma Dizisinden Ayrılan Mert Altınışık Arıza Dizisine Katıldı!

Yasak Elma dizisindeki karakteriyle seyirciyi etkileyen Mahmut karakteri bir anda değişiklik yaparak herkesi şoka uğrattı. Mert Altınışık, Arıza dizisine transfer olmaya karar verdi!

Yasak Elma dizisindeki karakteriyle seyirciyi etkilemeyi başaran Mahmut karakteri bir anda değişiklik yaparak herkesi şoka uğrattı. İzleyicileri tarafından oldukça başarılı bulunan karakteri oynayan oyuncu Mert Altınışık, Arıza dizisine transfer olmaya karar verdi! Haberle ilgili tüm detaylar. 

Mert Altınışık Yasak Elmayı Bıraktı!

Farklı diziler arasında transferler yaşanmaya sürekli devam ediliyor. Bir diziden diğerine geçen oyuncular aslında bir karakteri orada bırakırken diğer bir karaktere aniden hayat vermekle büyük ustalıklarını sergiliyorlar! Yasak Elma dizisinde ise ayrılık haberleri her zamanki gibi devam ediyor. Yasak Elma dizisinin yönetmeni ve yapım ekini dizide yer alan oyuncuları, başrol veya yardımcı oyuncu fark etmeden çalışıp çalışmadıklarına bakarak hareket ediyorlar. Bu işlevleri bütün diziler elbette yaparken farklı dizilerde de ayrılıklar ve yeni katılmayalar yaşanıyor. Arıza dizisine, Yasak Elma dizisinden bir oyuncu katılıyor. Yasak Elma dizisinden ayrılan Mert Altınışık yani dizinin Mahmut karakteri Arıza dizisinde oynayacağı açıklandı. Yasak Elma’nın Mahmut’u Arıza’ya geçiyor! Arıza dizisine yeni gelen oyuncu kim?

Yasak Elma Nerdeyse Her Bölüm Oyuncu Kaybediyor!

FOX TV’nin reytinglerde her zaman üst seviyeleri görerek gurur veren dizisi Yasak Elma’da her geçen bölümde neredeyse bir karakter diziden çıkıyor. 100 bölümü geçen Yasak Elma, izlenme konusunda hala pek çok diziden daha iyi olmasına rağmen oyuncu konusunu bir türlü oturtamadı. Dizideki oyuncular, diziden ayrılık haberlerini alır almaz farklı dizilerde rol almaya başlıyorlar. Yasak Elma dizisinin son bölümünde ölen karakter ise diziden tamamen ayrılarak Arıza dizisine devam edeceğini duyurdu.

Mert Altınışık Yasak Elmada Dizisinden Nasıl Ayrıldı!

Yasak Elma dizisinde Şahika’nın yaptıklarına düşen ve en sonda karakterine son vermek durumunda kalan oyuncu, diziden ölerek çıktı. Yasak Elma’da eve hırsız gibi giren ve Şahika’yı öldürmek için arkasından işler çeviren Mahmut, kendi kendisinin tuzağına düştü ve öldü. Şahika’yı dizide resmen kim öldürmek isterse ve arkasından iş çevirmeye kalkarsa kendi sonunu getiriyor. Yasak Elma dizisinde Mahmut karakterine ise Mert Altınışık hayat verirken performansıyla öne çıkıyordu. Yasak Elma’nın Mahmut’u diziden ayrıldıktan sonra bir teklif almasıyla Arıza dizisinde rol alacağını duyurdu.