Yasak Elma Dizisinde Hemşirelere Saygısızlık Yapılınca Tepki Çekti!

Yasak Elma Dizisinde Hemşirelere Saygısızlık Yapılınca Tepki Çekti!

Fox TV Yasak Elma dizisinde hemşireler için yapılan yorum şok etti. Hemşirelere saygısızlık yapıldığı belirtiliyor. Sosyal medya bu yüzden kazan gibi kaynadı. Yasak Elma dizisinde Eda Ece'nin hayat verdiği Yıldız karakteri yine gündemdeydi.

Fox TV dizisi Yasak Elma'da bizleri neler bekliyor? Son zamanlara damgasını vuran dizide bilinmeyenlerden söz edeceğiz. Hemşirelere karşı öyle bir tavır takınıldı ki duyanlar şok oldu kaldı. Yasak Elma'nın yeni bölümüyle birlikte bilinmeyenlere yer verilecek. Yeni bölümde hemşirelere çaycı muamelesi yapılınca sosyal medyada hemşireler tepki üstüne tepki gösterdi.

Tepkiler Dinmek Bilmedi!

Yasak Elma dizisinde tepkiler dinmek bilmedi. Öyle ki kullanıcılardan gelen yorumlar arasında ciddi eleştiriler vardı:
“Hemşireler sizin çaycınız da değil bekçiniz de! Hemşirelik mesleği sizin ufkunuzun kaldıramayacağı kadar kutsaldır. Meslek onuruna hakaret saydığımız bu sahne için mutlak suretle özür dilenmeli ve bu tutumdan herkes vazgeçmelidir. Hem de herkes!!”

Yasak Elma'da Neler Yaşandı?

Yasak Elma dizisi son bölümünde neler yaşandığını paylaşalım:
"Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin’in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız’ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır. Kumru yeni tanıştığı doktor Selim’i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan’ı kazanmak için nihai çözümü bulur."