Yasak Elma Dizisi Yolun Sonuna Geldi! Yasak Elma Dizine Final Yolu Gözüktü!

Yasak Elma Dizisi Yolun Sonuna Geldi! Yasak Elma Dizine Final Yolu Gözüktü!

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma'nın reytingleri aniden düştü. Rakipleri karşısında arka plana itilen dizi için final vakti geldi mi? Yasak Elma izleyicileri dizinin sonunu merak ediyor. Eda Ece, Şevval Sam ve Damla Biran Yılmaz üçlüsünün harikalar yarattığı diziye dair son detayları paylaştık.

Yasak Elma dizisinin hikayesi ilgiyle takip ediliyor. Bu gelişmeler ışığında Yasak Elma dizisinin reyting kaybı yaşadığını görüyoruz. Zaman içerisinde aynı hikayenin devam etmesi diziyi yıpratmış olabilir. Peki sevilen yapım bu gidişle final mi yapacak? Dizinin reytinglerinin düşmesinde bir neden daha bulunuyor. Herkes bu nedene çok şaşıracak.

Dizi Neden Reyting Kaybediyor?

Dizinin reyting kaybetmesindeki en önemli nedenlerden biri rakip dizilerin yeni sezonuna başlaması oldu. Özellikle de Yasak Elma'yı birinciliğinden eden dizi Alparslan Büyük Selçuklu dizisiydi. Yayın tarihi olarak daha geç başlayan diziye önemli yatırımlar yapıldı. Büyük hazırlıkların sağlandığı TRT 1 dizisi bir anda reytinglerde birinciliğe yerleşti. Onun öncesinde Yasak Elma rüzgarı esiyordu.

Dizi Devam Edecek mi?

Yasak Elma'nın bulunduğu konum hiç de kötü değil. Bunca senedir yayın hayatına devam eden dizi hiç sıkıcı gelmiyor. Böylelikle dizinin yayın hayatı bir süre daha devam edecek. En azından bu sezonu tamamlayacağını düşünüyoruz. Erken final gelişmesi yaşanmayacaktır. Fox TV'nin değer verdiği birkaç yapımdan biri diyebiliriz.