Yargı Dizisinin Senaryosu Baştan Yazılıyor! Yargı Dizisi Senaristi Seyirci İsteklerini Yerine Getiriyor!

Yargı Dizisinin Senaryosu Baştan Yazılıyor! Yargı Dizisi Senaristi Seyirci İsteklerini Yerine Getiriyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisinde şok edici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ay Yapım imzalı Yargı dizisinde reytingler istenilen düzeyde gidiyor. Dizi severler ise Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını şimdiden merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Yargı dizisinin yeni bölümünde Ceylin tüm inadını bir kenara bırakarak Ilgaz'a itiraflarda bulunuyor. Yargı dizisinin tanıtımını izleyenler ise haftalardır be beklediği romantik anlara şahit oluyor. Dizi severler Ilgaz ve Ceylin karakterini bir an önce yakınlaşmasını istiyordu. Bunun ardından dizinin yeni bölümünde Ilgaz ve Ceylin arasında yaşanan yakınlaşma dizi severlerin de yüzünü güldürdü.

Ilgaz, Ceylin’e nasıl karşılık verecek?

Pazar akşamı izleyiciler ile buluşan Yargı dizisi yeni bölümüne dair iki tanıtımı ekranlara getirdi. Dizinin tanıtımında Ceylin, Ilgaz'a yakınlaşırken bunca zaman incitildiğini de kabul ediyor. Ceylin'in dürüstçe duygularını dile getirdiği anlar ise duygusal dakikaları ekranlara getiriyor. Şu ana kadar duygularına ket vuran Ceylin'in bu hamlesi karşısında Ilgaz ise şaşkınlığını gizleyemedi. Dizi severler Ilgaz'ın Ceylin’e nasıl karşılık vereceğini de merak ediyor. Ceylin’in duygusal sözler söylemesi ise Ilgaz ile birlikte izleyicileri de bir hayli şaşırttı.

Ceylin, duygu patlaması yaşıyor!

Yargı dizisinin yeni bölümünü Ceylin hislerini Ilgaz'ı açıyor. Kaçmaktan yorulduğunu söyleyen Ceylin duygularına yenik düşerek hislerini Ilgaz’a söyleme kararı alıyor. Ne olursa olsun Ilgaz'ın yanında olacağını dile getiren Ceylin'in nasıl bir cevapla karşılık alacağı da merak söz konusu oldu.

Ali Bilgin’in projesinde buluştuğu Yargı dizisinin senaryosu ise Sema Ergenekon’a ait. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Hüseyin Avni Dangal, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Mehmet Yılmaz Ak, Cezmi Baskın, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Yüksel, Arda Anarat, Uğur Aslan, Zeyno Eracar, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Nergis Öztürk, Pınar Çağlar, Başak Gümülcineluoğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Özlem Çakar Yalçınkaya, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş ve Zeynep Atılgan yer alıyor. Yargı dizisi pazar akşamı saat 20.00 de Kanal D ekranlarında yeni bölüm ile izleyici karşısına çıkacak.