Yalı Çapkını Ferit Yurt Dışına Taşınıyor! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak mı?

Yalı Çapkını Ferit Yurt Dışına Taşınıyor! Başrol Oyuncusu Diziden Ayrılacak mı?

Star TV Yalı Çapkını dizisinde öyle olaylar oldu ki duyunca şok olacaksınız. Başrol oyuncusu diziden ayrılmak üzere. Bu yüzden izleyiciler heyecanla beklemeye başladı. Kimse anlam veremedi ancak son dakika gelişmelerine baktığımızda Mert Ramazan Demir ekranlara veda edebilir.

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde önemli bir karar verildi. Dizinin son bölümünde Ferit'in yurt dışına çıkmak istediği anlaşıldı. Amerika'da yaşamak isteyen Ferit'i son olarak Seyran durdurmaya çalıştı. Peki başarılı olabildi mi?

Mert Ramazan Demir Ayrılacak mı?

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir diziye veda mı edecek merak ediliyor. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili bu gelişmeler de en kısa sürede yanıt bulacaktır. Başarılı oyuncuyla ilgili çeşitli ifadelere yer verilmişti. Dizinin yeni bölümünü izlediğimiz vakit cevabı alacağız. Ancak kendisinin bu kadar erken veda etmesi de beklenmiyor.

Son Bölümde Yaşananlar

"Halis Ağa’nın Ferit’e tokat atması Ferit’in evden ayrılmasına neden olur. Yusuf’un Kazım’a olanları haber vermesi üzerine yalıya gelen Kazım, Seyran ve Suna’yı geri götürür. Pelin’e sığınan Ferit, gitmeye karar verdiğini söyleyince Pelin de onu durdurmak için Seyran’a haber verir."