Yalancı ve Mumları Dizisinin Hatası Ortaya Çıktı! Dizinin Sonu Geldi!

Yalancı ve Mumları Dizisinin Hatası Ortaya Çıktı! Dizinin Sonu Geldi!

Yalancı ve Mumları dizisi istenilenleri karşılayamadı. Bu gidişat dizinin sonunu getirebilir. Kendi yolunu çizmesi ona pahalıya mal oldu. Yalancı ve Mumları dizisi ne zaman final yapacak?

FOX TV ekranlarında pazar akşamları izleyici ile buluşan Yalancı ve Mumları dizisi beklentileri bayağı bir yükseltti. Ceren Moray, Elçin Sangu, İsmail Demirci, Feyyaz Duman, Melike Güner, Şafak Pekdemir ve Burcu Gölgedar gibi önemli isimlerin başrollerinde bulunması ile birlikte dizinin çok iyi bir yapım olacağı iddia edildi. İşte haberin tüm detayları…

İlk bölümü ile ekranlara gelen dizi, yüksek beklentiyi karşılayamadı. Alınan bilgiler neticesinde Yalancı ve Mumları dizisi yabancı bir yapımdan uyarlandı. Yalancı ve Mumları dizisinin ne yazık ki istenilen reytingleri bir türlü yakalayamadı. Uyarlama dizilerin en iyi uygulayıcıları arasında Medyapım bulunuyor. Fatih Aksoy’un sahibi olduğu Medyapım bugüne kadar birçok projeden başarılı bir şekilde ayrıldı. Sadakatsiz ve Yasak Elma dizisinin yapımcısı da Medyapım. Fakat Yalancı ve Mumları dizisi için yapılan hata herkesi şaşkına çevirdi.

Yalancı ve Mumları dizisi istenilen reytingleri yakalayamadı

Dizinin henüz 2 bölümü yayınlanırken senaryo yeterince iyi olmadı. 3. bölüm için ise senaryo birkaç defa revize edildi. Üç sezon boyunca izleyiciler tarafından çok sevilen dizinin yerli uyarlamasının neden tutmadığı ise şu an için değerlendiriliyor. Alınan bilgiler neticesi Yalancı ve Mumları dizisi karakter ve mantık yönünden de zayıf kaldı.

Dizinin neden tutmadığı ortaya çıktı

Yalanlar, sırlar ve aşk hayatları havada kalan kadroda aksaklıklar yaşandı. Dizinin orijinal yapımının özgürlüğüne sahip olmadığı için kendi yolunu çizmeye çalıştığı da ortaya çıktı. Yalancı ve Mumları dizisi 17 Ekim Pazar günü 3. bölümü ile birlikte FOX TV'de ekranlara gelecek.