Yalancı Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Resmen Kumpas Kuruldu!

Yalancı Dizisinin Yeni Bölümü İfşa Oldu! Resmen Kumpas Kuruldu!

Yalancı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Mehmet Emir'e resmen kumpas kuruldu. Deniz tam bir ters köşe yapmıştır. Yalancı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Mehmet Emir bununla nasıl baş edecek?

Show TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı dizisi dün akşam ekranlara gelen son bölümü ile izleyicileri şaşkına uğrattı. Deniz plan yaparak Mehmet Emir’in hastanedeki dolabında gizlice ilaç yerleştirdi. Bunun ardından Mehmet Emir kendisine kurulan tuzağı fark ederek Deniz’e yaptığı ters köşe ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Meydan Okudu!

Mehmet Emir dolabına konulan ilaç şişesini Deniz’in okuldaki dolabına koyarak meydan okudu. Bu hamlenin ardından Deniz’in ne yapacağı izleyiciler tarafından şimdiden merak ediliyor. Yalancı dizisi dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Deniz’in çaresizliğini ortaya koydu. Deniz, Mehmet Emir’i normal yollarla halt edemeyeceğini anlayarak yeni bir plan yapar. Bunun ardından Mehmet Emir’i köşeye sıkıştırmaya karar vererek kendisine verdiğini düşündüğü ilacı gizlice Mehmet Emir’in dolabına koyar. Murat'ın yardım etmesi ile Deniz, Mehmet Emir’in dolabına ilacı koyarak polise ihbar eder.

Resmen İspiyonladı!

Bunun ardından Mehmet Emir’in hastanedeki dolabını arayan polis, ilacın Deniz’in dolabından çıktığını söyler. Okuldaki dolabını açan Deniz ise ilacı görünce şaşkınlığını gizleyemez. Deniz’in karşısına çıkan Mehmet Emir ise yaşanan bu ters köşeden dolayı mutluluğunu belli eder. Alınan bilgiler neticesinde yalancı dizisi 5. bölümü ile birlikte reyting sıralamasında Kırmızı Oda dizisinin hemen ardında yer aldı. Heyecan dolu bölümüyle sosyal medyada gündem olan Yalancı dizisinin yeni bölümü de şimdiden merak.

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Yalancı dizisinin yeni bölümünde ilk tanıtım filmi de izleyici ile buluştu. Deniz, yeni bölümde tekrardan Mehmet Emir tarafından engelleniyor. Bundan dolayı zor anlar yaşayan Deniz, Yasemin ile aralarındaki tartışmayla birlikte bir şeyleri sorgulamaya başlıyor. Deniz ve Mehmet Emir arasındaki soğuk savaş giderek tehlikeli bir hal almaya başlarken Deniz'in bu sefer nasıl bir planla Mehmet Emir’in karşısına çıkacağı ise merak söz konusu oldu. Yalancı dizisi her cuma akşamı saat 20.0’de Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.