Ünlü Oyunlardan The Last Of Us Dizisi Çıkıyor!

Ünlü Oyunlardan The Last Of Us Dizisi Çıkıyor!

The Last Of Us olarak bilinen oyun artık televizyon ekranlarına gelecek. Dizinin hikayesi ve ana karakterleri belirlendi detaylar haberimizde.

Ünlü Oyunlardan The Last Of Us Dizisi Çıkıyor!

Dünyada en çok sevilen oyunlar yerine almış olan The Last Of Us hayranları için sevindirici haber geldi. The Last Of Us ana karakterlerinden olan Joel ve Ellie karakterleri için oyuncular da belirlenmiş oldu. Tutmuş olan oyun yapımları dizi olma yolunda ilerliyor. Bu sayede daha fazla hayran kitlesi kazanarak firma adını ve yapımlarında geleceğe göre yatırım yapmış oluyor. Haberimizde The Last Of Us dizisi için detaylı bilgiler verildi.

The Last Of Us Dizisi Hakkında Bilgiler

Dizi yapım şirketi olarak Sony HBO ile The Last Of Us masaya oturarak anlaşmalarını yaptı. İlk önce bu görüşme olayı önceden iddia edilmişti. İki taraf iddiaları doğrulayarak en çok sevilen oyun adaylarına girmiş ve birçok ödül kazanmış olan oyun olarak yer alan The Last Of Us anlaşmalarını tam olarak sağladı. Dizinin yapım aşamasında olduğu halde baş karakterlerin kim olacağı da hayranlar tarafından merak ediliyordu. Oyunun hayranları tarafından sevilen karakterler uygun bir şekilde seçilirse çift taraflı olarak hayranlarını kazanacak.

Hikaye bakımından bir takım değişiklikler yapıldığı görülen ve Joel karakterini Pedro Pascal hayat verecek. En son Pascal The Mandolarian yapımı izleyici karşısına çıktı. Ellie karakterini ise Game of Thrones dizisinde önemli oyunculuğuyla birlitke Bella Ramsey üstlenecek. Yapılan seçimler sonrasında birçok hayranlar dizinin bir an önce yayınlanmasını istiyor. Oyun tarafından sergilenip daha sonra dizi olan yavaş yavaş geçiriliyor. Bu sayede farklı hikayelerle birleştirme yapılarak firma da oyunun geleceğini ayarlıyor.

Dizi hikayesi olarak da salgının ilk zamanlarında yaşanan olayları anlatılması bekleniyor. Daha çok ikili arasında ilişki daha net tutulacak ve oyunlar içinde bazı göndermeler de bekleniyor. Dizinin ne zaman yayınlanacağını şuan da bilinmiyor. Hangi ekranlarda yayınlanacak şimdiden bekleniyor. İnternet dizilerinin olmasıyla birlikte bir yapımcı buna üstlenebilir. Zira bunun en büyük örneği olarak Witcher dizisi oldukça sevilmiş ve halen konuşulanlar arasında yer alıyor. Bu tür yapımların gittikçe çoğalacağı yönde daha önce Assassins Creed filmi yapılmıştı ancak acele edilmiş olarak yer almıştı. The Last Of Us Sony içerisinde olduğu için daha farklı yapımla yer alacaktır.