Üç Kuruş Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Herkesi Şoke Etti!

Üç Kuruş Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Herkesi Şoke Etti!

Üç Kuruş dizisine katılan oyuncu adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Normalde şarkıcı olan ünlü isim, oyunculuğa da adım atmak üzere. Show TV'deki dizide Efe ve İrfan gerilimi sonrası Kartal'ın diziye nasıl bir giriş yapacağı merak ediliyor. Üç Kuruş dizisine kim katıldı açıklıyoruz. İşte dizinin 6. bölümünde olacaklar...

Üç Kuruş dizisi, yeni bölümüyle seyircileri şaşırtmaya hazırlanıyor. Çünkü diziye katılan konuk oyuncuyu herkes çok sevecek. Show TV'de yayınlanan dizide neler yaşanacak? Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un yer aldığı diziye yeni bir isim katıldı. Diziyi severek izleyenler öyle bir gelişme ile karşılaştı ki anlam veremediler. Yeni bölüm fragmanıyla beraber ortaya çıkacak görüntüler seyircileri ekran başına kilitleyecek.

Tarık Mengüç Katıldı

Tarık Mengüç, Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu olarak oynayacak. Böylelikle kendisini düğünde şarkı söylerken göreceğiz. Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen oyuncu için de önemli bir fırsat diyebiliriz. Dizideki olaylar bununla sınırlı değil. Düğün esnasında Efe ve İrfan arasında yaşanacaklar da konu edilecek. Kartal tüm bu olanları görecek mi bilmiyoruz.

Efe ve İrfan Ne Konuşacak?

İrfan, bir anda Efe'nin yanına oturacak ve Kartal o sahneye dahil olacak mı heyecanla bekleyeceğiz. Üç Kuruş dizisinin final sahneleri çok konuşulacak. Show TV dizisi, reytinglerin yükselmesi için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.