TRT'nin İlgi Görmeyen Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Final Kararı Aldı

TRT'nin İlgi Görmeyen Kıbrıs Zafere Doğru Dizisi Final Kararı Aldı

TRT 1 dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda gördüğümüz kadarıyla Kıbrıs Zafere Doğru finale çok yaklaştı. Çünkü Kıbrıs'a çıkartma yapılması gerektiği planları yapılıyor. Türkiye'nin bu hamlesiyle birlikte dizinin final yapması an meselesi. Peki Kıbrıs Zafere Doğru'nun 22. bölümünde başka neler olacak?

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin final yapacağı biliniyordu. Diziyle ilgili yaşanan gelişmede neler olacak merak konusu haline geldi. Pek çok kişi, TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanını takip etti. 22. bölümde neler olacak? Kıbrıs'a çıkartma yapılacağı haberlerinin gelmesiyle birlikte dizinin finali resmen yaklaştı. Peki dizi ne zaman final yapacak? Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde yaşananlar herkesi şaşırtıyor. Dizi için büyük sona çok az bir zaman kaldı.

Kıbrıs Zafere Doğru Final Yapacak!

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin final yapacağı öğrenildi. Tüm bu gelişmelerle birlikte dizide yaşanacaklar gözler önüne serilecek. Normalde 31. bölümde bitmesi bekleniyordu. Ancak görülen o ki tarih erkene alındı. Dizinin başrol oyuncuları da daha erken final yapacağına dair ipuçları vermişti. Peki sevilen yapımda bizleri neler bekliyor? Normalde dizinin reytingleri daha iyi olsaydı dizi bu kadar hızlı ilerlemezdi. Ancak final bölümüne az kaldığı için olay akışı da biraz hızlı ilerliyor.

21 Ocak'ta Ekrana Gelecek!

Dizinin 22. bölümü 21 Ocak'ta yayınlanacak. Başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu'nun oynadığı dizide bilmediğimiz başka ne gibi bir gelişme olacak göreceğiz.