TRT Dizisi Başlamadan Bitme Noktasına Geldi! Almila Ada Diziden Neden Ayrıldı?

TRT Dizisi Başlamadan Bitme Noktasına Geldi! Almila Ada Diziden Neden Ayrıldı?

Almila Ada, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinden sürpriz şekilde ayrıldı. Bu ayrılığın hemen ardından oyuncunun neden gittiği merak edildi. TRT 1 dizisinde başrol oyuncuları değişiyor. Burak Sevinç'le başrol oynayacak isim açıklandı.

TRT 1 dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. Bu süre zarfında pek çok oyuncuyla görüşüldü. Başrol oyuncularının belirlendiği görülürken bir anda yaşanan değişim sonunda izleyiciler şaşkınlık yaşadı. Burak Sevinç ile başrolü paylaşacak ünlü isim diziden neden ayrıldı? Sette bir tartışma mı yaşandı? İşte Almila Ada'nın diziyi aniden terk etme nedeni belli oldu.

Almila Ada Diziden Neden Ayrıldı?

Almila Ada, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde başrol oynayacaktı. Dizi için tüm hazırlıklar neredeyse tamamlanırken Almila Ada'nın ata binemediği öğrenildi. Pek çok defa denemeler yapıldı ancak ünlü oyuncu başarılı olamadı. Dizinin başrolü gereği ata binmesi gerekiyordu. Bu nedenle bir karara bağlanıldı ve ünlü oyuncu ile yollar ayrıldı. Eğer at ile güzel bir deneyim yaşayabilseydi şu an Burak Sevinç ile başrol oynayacaktı.

Yerine Sena Çakır Geldi!

Almila Ada'nın ayrılığı sonucunda Sena Çakır'ın diziye dahil olduğu açıklandı. Güzel oyuncunun atla ilgili bilgi birikimi olduğundan dizinin başrolüne seçilmesinde öncelik tanındığı belirtildi. Sevilen iki isim de kısa süre önce oyunculuk tecrübesi yaşamıştı. Şimdi ise başrol oynayarak kendi kariyerlerinde yükselme açısından önemli bir şans elde edecek. TRT 1 dizisinde rol alarak reyting anlamında avantajlı bir giriş yapmayı planlıyorlar. Bakalım dizi gerçekten de beklenileni verebilecek mi?