Teşkilat Dizisi Bilinmeyen Gerçeklerle Gündeme Oturdu!

Dün akşam TRT 1 ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Teşkilat dizisi herkes tarafından tam not aldı. izleyicileri ekrana kilitledi meraklar 2.bölüme çevrildi. Kimse Teşkilat dizisinden bu reytingi beklemiyordu.

TRT 1’de dün yayınlanmaya başlayan ve Türk halkını konusu olarak oldukça fazla etkileyen dizi izleyicilerin hepsinden onay alarak kalitesini çok hızlı gösterdi. Peki Ne Kadar İzlendi? İyi bir sonuç elde etti mi? 

Teşkilat Dizisine Tam Not!

2020 senesi için oldukça etkili diziler çıkartmaya başlayan kanal TRT 1 dün akşam yeni bir diziyle daha gündem olmayı başardı. Teşkilat dizisi herkesi etkileyerek tam not aldı. Ülkemizde yer alan sosyal medya platformlarında birinci sırada gücünü gösterirken, dünya basınında beşinci sırada yer almayı başardı. Gerek konusuyla gerek oyuncularıyla ilgi göstermeyi başaran dizi #Teşkilat etiketiyle hızlı bir şekilde öne çıkarak kendini kanıtlamayı başardı.

Kılık Değiştiren Pınar'ın Gizli Görevi!

Teşkilat Dizisinin 1.Bölümünde Neler Yaşandı?

Almanya’da yaşamını sürdürmekte olan Neonazilerin ailesine katmış olduğu Küçük Serdar’ın Mete Bey ile görüşüp tanışmaları sayesinde dizi başladı. Küçük Serdar’a Mete Bey açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında son derece net ve kesin olduğunu dile getiren Mete Bey, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin himayesinde altında bulunduğunu, ailesini öldürenleri bir bir bulacağına dair söz verdi. Buna karşılık Mete Bey, usta ve profesyonelce yetiştirdiği Serdar’ın Suriye’deki operasyonu konu alarak devam etti.

Ansızın gerçekleştirilen katliamın sonrasında Suriye’de saklanan bir terörist başı elemanı, istihbarat teşkilatının özenle hazırladığı operasyonu Türkiye’de yer alan herkese duyurdu. Gerçekleştirmek istedikleri operasyonda SİHA’ların verilerini ele geçirmek ilk hedefleri oldu.