Teşkilat Dizisinde Murat Zehra'yı Kurtarınca Olanlar Oldu!

Teşkilat Dizisinde Murat Zehra'yı Kurtarınca Olanlar Oldu!

Teşkilat dizisi son bölüm fragmanıyla ilgili bilgiler verildi. Zehra ve Murat arasında geçen heyecanlı dakikalar ve Murat'ın onu kurtarması izleyicileri mest etti. TRT 1 dizisinde neler oluyor? Son dakika gelişmeleri haberimizde...

Teşkilat dizisinde Murat'ın Zehra'yı kurtarınca yaşadıkları gündem oldu. Teşkilat dizisi yeni bölümünde yaşananlar izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Murat Yıldırım, Deniz Baysal, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ahmet Uğur Say'ın oynadığı dizide izleyicileri tam olarak neler bekliyor? Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenleri aktaracağız.

Dizide Neler Oldu?

Teşkilat dizisi yeni bölümünde Zehra ve Murat arasında yaşananlar şok etkisi yarattı. İkilinin arası böylesine iyi iken izleyiciler de mutlu oldu. Dolayısıyla dizide bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak.

Teşkilat Son Bölüm Fragman

Ömer’in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir. Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley’nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır. Bu sınav sonucunda Hartley’in talebi Ömer’e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut’un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler. Teşkilat’ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra’nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!