Sıfırıncı Gün Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

Sıfırıncı Gün Dizisinden İlk Görüntüler Yayınlandı! Dizi Ne Zaman Başlıyor?

TV8'de yayın hayatına başlayacak olan Sıfırıncı Gün dizisindeki son durum aktarıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide neler oluyor? Merak edilenler ve çok daha fazlasına dair bilgiler verildi. Dizinin oyuncu kadrosu, konusu ve yayın tarihi ortaya çıkıyor.

TV8 Sıfırıncı Gün dizisiyle ilgili bilgiler iletildi. Öte yandan oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük dikkat çeken yapıma dair bilinmeyenler de ortaya çıktı. Peki ya bizleri başka neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme neticesinde dizi hakkında çok fazla detaya yer verildi.

Sıfırıncı Gün Oyuncuları Kimler?

Sıfırıncı Gün dizisi oyuncuları tek tek ortaya çıkıyor. Dizide Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan ve Naz Çağla Irmak oynamakta. Öte yandan konusu da polisiye ile bağlantılı olduğu için izleyicilerin dikkatini çekti. Kimi kaynaklar EDHO dizisi gibi olacağı ve rakip olarak geldiğini söylemekte.

Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlayacak sorusuna yanıt olarak henüz bir açıklama yapılmış değil. Fakat gerekli bilgiler toplandığı vakit sizler ile paylaşıyor olacağız. Diziyle ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu konuda sizlere bilgi vermeyi sürdüreceğiz.