Sevilen Diziye Yeni Bir Savaşçı Daha Eklendi!

Sevilen Diziye Yeni Bir Savaşçı Daha Eklendi!

Sevilen Dizi Savaşçı dizisine yeni sezon oyuncular geldi. Dizi severler ve oyuncuların hayranları ekran başına kilitlenecek detaylar haberimizde.

FOX TV ekranlarında yer alan Savaşçı dizisi yayınlandığı günden itibaren adeta ekranların başına kilitliyor. Dizinin 5.sezon çekimlerinin tamamlanmasıyla birlikte yeni oyuncular da diziye dahil oldu. Yeni oyuncularda Türk televizyon yapımlarında önemli yapımlarında oynamış önemli kadrodan oluşuyor. Dizideki kadronun son halini bilmeyenler araştırma yaparak öğrenmek isteyebilir. Konumuzda Savaşçı dizisine ait bilgiler paylaşılmıştır.

Savaşçı Dizisi Nerede Çekiliyor?

Savaşçı dizisinde ilgiye izleyen kişiler her zaman “Bu dizi nerede çekiliyor?” sorusu aklından geçmiştir. Bununla ilgili açıklama yapılarak dizinin tek bir yerde çekilmediği söylenmişti. İlk olarak Eskişehir olarak söylense de bölüm gereği dağ çekimlerinin ve farklı mekanlarda da bulunmaktadır. Dizinin her bölümde farklı hikaye ve heyecan verici oluşumuyla hareket edilmektedir.

Savaşçı Dizisine Yeni Sezonda Hangi Oyuncular Katıldı?

Savaşçı dizisi yeni sezonla birlikte kadrosuna yeni oyuncular ekleyerek adeta jest niteliğinde girişim yaptı. Savaşçı 5.sezonda hayranları bir hayli fazla olan tecrübeli ve genç kadrosuyla hareket ediyor. Yeni katılan ünlü oyuncular sırası olarak Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Serenay Aktaş, Erkan Meriç, Anıl Tetik ve Sarp Levendoğlu tecrübeli isimler dizi yerini aldı.  Oyuncular bu rollere hazırlanmak için önceden ön hazırlık yaparak diziye girdiler. Diziye hazırlanmak için çalışma kampına girerek kendine hazırladılar. Özellikle yapılan transfer de Serenay Aktaş olması adeta izleyicileri ters köşe yaptı.

Savaşçı Dizi Kadrosu

Savaşçı dizisinin yeni oyuncuları alımıyla birlikte hangi kişilerin oynayacağı da merak konusu oldu. Savaşçı 5.sezon dizi kadrosu ise tam kadrosu şu şekilde sıralanıyor. Tamer Karadağlı, Metin Serezli, Ekin Mert Daymaz, Sarp Levendoğlu, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Alp Öyken, Anıl Tetik, Ediz Hun, Serhat Nalbantoğlu, Ali Tarık Fındık ve Serkan Kuru kadrosundan oluşmaktadır. Diziye yeni eklenen oyuncularla birlikte hikaye ve karakterlerin hikayesi de göz önüne serilecek. Yeni oyuncular diziler için ayrı merak konusu olduğu için karakterleri sevdirmek içinde zaman gerekmektedir. Ancak Savaşçı dizisinin en büyük transferi de Tamer Karadağlı olarak biliniyor. Tecrübeli oyuncu diziye katıldığından beri izlemeyen kişiler tarafından izlenecek dizi haline gelerek büyük izleyici kitlesine oluşacak gibi duruyor.