Senden Daha Güzel Dizisi Final Yapıyor! Dizinin Neden Bittiği Açıklandı!

Senden Daha Güzel Dizisi Final Yapıyor! Dizinin Neden Bittiği Açıklandı!

Senden Daha Güzel dizisi neden final yapıyor? Dizinin sona erecek olması izleyicileri üzdü. Başrol oyuncularının sosyal medya paylaşımı ise büyük ses getirdi. Fox TV dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını paylaşacağız. Dizinin final yaparak yayın hayatına veda edeceği bilgisi şok etti.

Fox TV dizisi olan Senden Daha Güzel'de neler yaşanıyor? Dizinin başrol oyuncularından gelen açıklama herkesi üzmüştü. Sevilen yapımın sona ereceği öğrenildi. Peki ya dizi ile ilgili başka neler biliyoruz? Final tarihi ortaya çıktı ve izleyiciler de şok oldu kaldı.

Dizinin Final Nedeni

Senden Daha Güzel dizisinin final yapma neden ise reyting olarak belirtildi. Bu gelişmeden sonra dizinin güncel reyting tablosuna baktığımızda ise mantıklı sonuçlarla karşılaştık. Dolayısıyla dizinin az izlenmesi finali ile sonuçlandı diyebiliriz. Fox TV'nin bu kararı neden aldığı daha iyi anlaşılıyor.

Son Bölümü Ne Zaman

Dizinin son bölümü 17 Eylül yani dün akşam yayınlandı. Finali izleyenler ise dizinin güzel bir şekilde sona erdiğini düşünüyor. En azından hafızalarda güzel kalacak bir yapım olarak yerini aldı. Öte yandan dizi sona erdikten sonra başrol oyuncuları Burak Çelik ve Cemre Baysel hangi yapımda oynayacak merak edildi. Yakında oyunculardan yeni açıklamalar gelecektir diye tahmin ediyoruz.