Sen Çal Kapımı Dizisinde Kriz Üstüne Kriz Yaşanıyor! Dizi Erken Final Yapacak!

Sen Çal Kapımı Dizisinde Kriz Üstüne Kriz Yaşanıyor! Dizi Erken Final Yapacak!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yakın zamanda final yapacak. Final kararı ile gündeme gelen ekranların romantik komedi dizisinin hayranlarını şaşırtacak olaylar yaşanmaya devam ediyor. İşte haberin bütün detayları...

Her hafta çarşamba akşamları ekranlara gelen Sen Çal Kapımı dizisi yakın zamanda final yapmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisi finale adım adım yaklaşırken, önemli gelişmeler gündeme geldi. Dizi 52. Bölüm itibari ile izleyicisine veda edecek. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrollerinde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi bir seneyi aşkındır ekranlara geliyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümü izleyiciyi memnun etti

Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümü izleyiciyi memnun etti. Sen Çal Kapımı dizisinin son bölümünde Serkan ve Eda karakterlerinin evlenmesi izleyiciler bir hayli memnun etti. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni bölümünde aşk dolu dakikalar yaşanacak. Ayrıca keyifli ve eğlenceli sahneler dizi severleri şimdiden heyecanlandırıyor.

İzleyiciler dizinin final yapmasını istemiyor!

İzleyiciler dizinin final yapmasını istemiyor! Sen Çal Kapımı dizisinde güzel günler izleyicileri bekliyor. Ayrıca Serkan, Eda ve Kiraz üçlüsünün aile olması da diziye ayrı bir renk kattı. Bundan dolayı dizi hayranları, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasını istemiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin senaristlerinden büyük oyun!

Sen Çal Kapımı dizisinin senaristlerinden büyük oyun! Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı dizisinin senaristler yeni bir oyun oynamaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde şirketin iflas etmesi ile Serkan büyük depresyona giriyor. Bunun ardından şirket ancak Deniz Hanım imzayı atmaz ise kurtulacak. Gelinen bu nokta dizi severleri bir hayli rahatsız etti.

Eda, Serkan’a destek olamaya çalışıyor

Eda, Serkan’a destek olamaya çalışıyor. Dizinin yeni bölümünde şirketin batma tehlikesi ile burun buruna kalan Serkan’a Eda el uzatıyor. Bunun dışında Eda ve Serkan gerçekten bir aile olduğunu ispatlamış oldu. Sen Çal Kapımı dizisi her hafta çarşamba akşamları ekranlara gelecek.