Sen Çal Kapımı Adlı Dizi Yayından Kaldırılıyor! Resmî Açıklama Yapıldı!

Sen Çal Kapımı Adlı Dizi Yayından Kaldırılıyor! Resmî Açıklama Yapıldı!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı adlı dizi bir seneyi aşkın süredir izleyici ile buluşuyor. Ayrıca dizi yayınladığı günden bu yana reyting olarak gerileme yaşıyor. Bir türlü istediği izlenme oranına sahip olmayan dizi bir karar aldı

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sen Çal Kapımı dizisi yayınladığı günden bu yana istediği reyting oranına sahip olamadı. Bundan dolayı bir dönem tamamen yayından kaldırılacak olan dizi, sezon finaline girerek yaz aylarında yayınlandı.

Haziran ayında tekrardan ekranlara dönen Sen Çal Kapımı dizisi yine istenilen reytinglere ulaşamadı. Bundan dolayı dizi severler, Sen Çal Kapımı adlı dizinin devam edip etmeyeceğini sorguluyor. Alınan bilgiler neticesinde Sen Çal Kapımı adlı dizi yakın zamanda final yapacak.

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in bu defa yolları ayrılıyor

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in bu defa yolları ayrılıyor. Sen Çal Kapımı dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ve Kerem Bursin, yeni projeleri değerlendirmeye aldı. Ayrıca yakışıklı oyuncu Kerem Bursin yakın zamanda bir reklam filmi ile anlaştı.

İkilinin dizinin ikinci sezonunda aşk yaşamaya başlaması çoğu kişi tarafından samimi karşılanmarı. Bunun ardından şimdi çoğu kullanıcı Hande Erçel ve Kerem Bursin’in çok yakıştığını söyleyerek aşklarına inandıklarını aktardı.

Maldivler tatilinin ardından el ele yakalandılar!

Maldivler tatilinin ardından el ele yakalandılar! Sen Çal Kapımı dizisinde bir araya gelen Hande Erçel ve Kerem Bursin, dizinin sezon arasına girmesinin ardından birlikte tatile gitti. Tatil dönüşü el ele yakalanan Hande Erçel ve Kerem Bursin aşklarını açıklamak zorunda kaldı.