Sana Söz Dizisi Başlamadan Aksilikler Başladı! Tüm Planları Alt Üst Etti!

Sana Söz Dizisi Başlamadan Aksilikler Başladı! Tüm Planları Alt Üst Etti!

Polisiye bir dizi olarak ekranlara çıkacak olan Sana Söz dizisinin başrollerinde Ertan Petekkaya, Nehir Erdoğan ve de Serkan Altunorak yer almakta. Dizinin yayın tarihi ise 5 Kasım Cuma akşamı olarak açıklandı.

Fakat kanal yönetimi Sana Söz`ün yayın tarihini değiştirdi ve çarşambaya almış olduğunu açıkladı. Bu durumda yeni dizinin ilk bölümü 3 Kasım Çarşamba akşamı izleyicileri ile buluşacak. Genelde bu tür kararlar izleyiciyi bir hayli kızdırırken Sana Söz`de tam tersi oldu.

Diziyi merak eden izleyiciler sosyal medyada yaptıkları paylaşımda yeni günden çok memnun olduklarını dile getirdiler. Bir izleyici şöyle bir yorumda bulundu: “Baştan beri çarşamba istiyordum çok iyi oldu. Sadakatsiz’den de çok sıkılan kesim var. Sırf izlemek için izleyen o yüzden iyi alternatif olacak.”

Sosyal Medya Paylaşımı!

Diziyi merak etmiş olan izleyiciler sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarda yeni günden çok memnun olduklarını dile getirmiş oldular. Bir izleyici şöyle bir yorumda bulunarak: “Baştan beri çarşamba istiyordum çok iyi oldu. Sadakatsiz’den de çok sıkılan kesim var. Sırf izlemek için izleyen o yüzden iyi alternatif olacak.”

Show TV`de yayınlanmaya hazırlanan Sana Söz dizisi Aziz`in aynı yapım şirketine ait olmuş olduğuna dikkat çeken bir izleyici ise “Aziz ile aynı gün aynı yapım sakıncalıydı. Çarşamba boşluğu doldurabilir.” gibi yorumlarda bulundu. Diğer bir izleyici ise “Nihayet artık çarşamba günü izleyecek bir dizi buldum” sözlerini paylaştı.

Yayın Günü Değişti!

Fakat Sana Söz`ün yayın gününü son anda değiştirilmiş olması iddiaya göre başka bir nedene dayanmakta. Buna göre, O3 Medya tarafından hazırlanmakta olan Sana Söz dizisinin ikinci bölümünün yetişmeme ihtimali vardı. O3 Medya şirketinin sahibi Saner Ayar, bu ihtimali Star TV yönetimi ile paylaşınca kanal da cuma akşamları yayınlamayı planlamış olduğu dizinin hem gününü hem de başlama tarihini değiştirdi Aynı yapım firmasının iki farklı kanaldaki dizisinin çakışma ihtimali de böylelikle ortadan kalktı.