Sadakatsiz Dizisinin Oyuncuları Aldığı Para Adeta Şaşırttı!

Sadakatsiz Dizisinin Oyuncuları Aldığı Para Adeta Şaşırttı!

Sadakatsiz Dizisinin oyuncularının bölüm başı aldığı paralar ortaya çıktı. Dizi oyuncularının aldığı bölüm başı ücretleri haberimizde paylaşıldı.

Sadakatsiz dizisi başlamasıyla birlikte adeta Türk diziler gündemine bomba gibi düştü. Hatta bununla ilgili izleyicilerden çokça tepki toplamış kapatılması için başvurularda yapılmıştı. Her bölümünde gündemden düşmeyen diziden yoğun eleştiriler almaya devam ediyor. Son zamanlarda ise izleyiciler oyuncular hakkında araştırma yapmaya başladı.

Oyuncuların dizi de ne kadar para kazandığını araştırarak bulmaya çalışıyorlardı. Sadakatsiz oyuncularının diziden aldıkların paralar belli oldu. Adeta herkesi şok edecek düzeyde paralar oldu. Tecrübeli kadrosu dizinin başrolünden itibarinden yüksek miktarda olması da dizinin verilen değeri de gösteriliyor. Oldukça iyi bütçe ile hazırlanan ve hikaye altyapısı her hafta hayretler içerisinde bırakacak şekilde tasarlanmış durumda. Sadakatsiz dizisinde verilen bölüm başı paraları konumuzda sıralanmıştır.

Sadakatsiz Dizisi Oyuncuların Bölüm Başı Paraları

Dizide bölüm başı olarak aldıkları ücretler belli oldu. Başrol oyuncusu olarak bilinen Cansu Dere 120 bin TL, Caner Cindoruk 70 bin TL, Melis Sezen 55 bin TL, Kenan Ece 35 bin TL, Burak Sergen 25 bin TL, Yeliz Kuvancı 20 bin TL, Özge Özder 20 bin TL, Gözde Seda Altuner 10 bin TL, Alp Akar ise 7 bin TL aldığı çıktı. Verilen bu bilgiler bölüm başı aldıkları para olarak biliniyor. Bu tür bilgiler çıktıktan sonra izleyiciler arasında en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Sadakatsiz Dizi Oyuncuları Kimler?

Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuyla merak araştırılıyor. Dizi kadrosunda yer alan kişiler Caner Cindoruk, Cansu  Dere, Melis Sezen, Burak Sergen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Alp Akar oyuncu kadrosuyla oluşuyor. Her bölümünde yapılan hikaye izleyiciler tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor.

Sadakatsiz Dizisi Ne Zaman?

Sadakatsiz dizisi her Çarşamba Kanal D ekranlarında saat 20.00’da izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümünde farklı hikaye alt yapısıyla ilerliyor. İzleyiciler tarafından sevilen kadrosunun yanında şikayetleri de fazlaca alıyor. Her hafta dizinin kaldırılması hakkında ceza ve iddialar yer alıyor. Ancak yapım bu tür eleştirilerine rağmen kuşkusuz devam ediyor. Bu hafta’da gelen fragmanla beraber dizinin izleyicileri günü getirmek için iple çekiyor.