Sadakatsiz Dizisi Yeni Karar Aldı! Gözler Yeni Bölüme Çevrildi!

Sadakatsiz Dizisi Yeni Karar Aldı! Gözler Yeni Bölüme Çevrildi!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz çarşamba akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Her hafta çarşamba günü başarılı performans ortaya koyan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı diziye Aras karakteri dahil oldu.

Berkay Ateş Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olarak dizinin heyecanı daha da arttırdı. Bu karakterin diziye dahil olması ile birlikte hikaye büyük bir yeniliğe yelken açtı. Sadakatsiz dizisinde Asya ve Aras'ın yakınlaşması izleyici bir hayli sevindirdi. İki karakterin öpüşmesi ile başlayan değişim rüzgarı ise romantizme dönüştü.

Asya ve Aras arasında neler oluyor?

Asya ve Aras aşkının başlaması ile Volkan kıskançlık krizlerine girdi. Sadakatsiz dizisinin 36. yeni bölümü 28 Ekim Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Dizinin yeni bölüm fragmanı merak edilirken Asya ve Aras karakterini nelerin beklediği de şimdiden merak söz konusu oldu.

Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Sadakatsiz dizisinin yeni bölüm fragmanında Asya ve Aras yeni bir aşka yelken açma kararı aldı. Bunun ardından Volkan ise ikilinin mutlu olmasını adeta çıldırdı. Asya ise Aras'tan dürüst olması ve kendinden hiçbir şey saklamamasını ister. Aras ise bu konuda Asya'ya güven vermek için elimden gelen her şeyi yapma kararı alır. İkilinin aşklarına Volkan'ın tepkisi de hiç beklenmeyecek kadar sert oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanında Aras ve Asya, Volkan'ın olduğu aile üyeleri ile birlikte yemeğe geliyor. Sadakatsiz dizisi çarşamba günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.