Ramo Dizisine Emre Kınay Katıldı! Emre Kınay Kimdir?

Ramo Dizisine Emre Kınay Katıldı! Emre Kınay Kimdir?

Ramo dizisine yeni katılan Emre Kınay kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Emre Kınay'ın hayatı ile ilgili bilgileri haberimizde paylaştık. Emre Kınay'ın katılımı ile ne gibi değişiklik olacak merak konusu oldu.

Heyecan ve zevk seviyesini her zaman yüksek tutup sahnelere kilitleyen Ramo’nun yeni transfer girişimi ortamın havasını tamamen değiştirecek. Aksiyonun bir an olsun eksik olmadığı diziye yeni katılan Emre Kınay’dan hakkında seyirciler oldukça ümitli. Peki, Ramo’da hem düşünce ve tutumu hem de davranışlarıyla seyircinin dikkatini canlı tutacak, yeni katılan oyuncumuz Emre Kınay kimdir?

Emre Kınay Kimdir?

Show TV’de aralıksız yayınlanmaya devam eden Ramo dizisine dahil olan oyuncu 5 Mart 1970’te İstanbul’da doğmuştur. Ona tiyatroculuk mesleğini icra ettirilmesi için elinden geleni yapan anne ve babası sayesinde bir tutkuyla tiyatroya sarılmıştır. Üniversite öğrenimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden 1995 senesinde bitirerek ayrılmıştır. Oyunculuk serüvenine ilk defa 1992 senesinde konservatuarda öğrenciyken hocası Zeliha Berksoy’un daveti üzerine Bakırköy Belediye Tiyatrolarında yer almıştır. Oyuncumuzun tiyatroculuğundan ziyade film ve dizi sektörüne girişi 1997’de beyaz perde yapımlarında oyunculuk görevine başlamasıyla olmuştur. 8 Mart 2005’te ise ‘’Duru Tiyatro’’ kuruculuğunu üstlenerek TRT’de ‘’Yol Geçen Hanı’’ ve Kanal D’de ekrana taşınan ‘’Sen Gidince’’ isimli yarışma programlarında sunuculuk koltuğuna oturmuştur. 2006 – 2008 seneleri arasında seyircinin karşısına ‘’İki Aile’’ isimli dizi projesinde İclal Aydın ile beraber kameralar karşısında geniş kitlelerle tanınıp dizi sektöründe büyük bir çıkış yapmıştır. 2004 Senesinde tıpkı kendisi gibi oyuncu olan Emine Ün ile evlenmiş ve 30 Mart 2009’da bir kız çocuğu babası olmuştur.

Yapımcılığını Tükenmez Kalem Film’in üstlendiği, senaristliğini ise Gani Müjdenin yaptığı, yönetmenliği Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı ‘’Sil Baştan’’ dizisiyle 20 Eylül 2014 senesinde ekran yolculuğuna tekrardan çıkmaya başlamıştır. 18 Haziran 2015 tarihinde ‘’Güneşin Kızları’’ isimli dizide kendini öne çıkarmıştır. Oyuncumuz birçok dizi ve filmde yer alarak kendisinin ne kadar kaliteli ve işine tutkun birisi olduğunu tarif edebilmek mümkün değildir.

Emre Kınay’ın Ödülleri!

1998 tarihinde ‘’Avni Dilligil En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü’’ Simyacı adlı dizisiyle almıştır.

2006 tarihinde Afife Tiyatro Ödüllerinde Kara Sohbet adlı dizideki performansıyla ‘’Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’’ seçilmiştir.

2004 tarihinde 23. İstanbul Film Festivalinde yer alarak İnşaat filmi için ‘’ En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilmiştir.