Müge Anlı'da Şahap Örcün Elleri Bağlı Ölü Halde Bulundu! Şahap Örcün Öldürüldü mü?

Müge Anlı'da Şahap Örcün Elleri Bağlı Ölü Halde Bulundu! Şahap Örcün Öldürüldü mü?

Bir süredir ekranlarda Şahap Örcün'ün akıbeti araştırılıyordu. Acı haber kısa süre önce geldi. Şahap Örcün'ün ölü bedenine ulaşıldığı açıklandı. Peki genç adam öldürüldü mü? Arkadaşı Mehmet Ali Tunç tarafından intihar ettiği iddia ediliyor.

Müge Anlı'da bir süredir araştırılan kayıp ve intihar vakasıyla ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Şahap Örcün'ün kaybolmasının hemen ardından başlatılan çalışmalar hız kesmeden devam etmekteydi. Arkadaşı Mehmet Ali Tunç'un iddiasına göre köprüden atlayarak intihar etmeye çalışıyordu. Ancak Şahap Örcün'ün bedenine bir türlü ulaşılamamıştı. Mehmet Ali Tunç, verdiği ifadede ise önemli noktalara değindi.

Ölmeden Önce Köprüye Çağırmış

Mehmet Ali Tunç'un ifadesine göre Şahap Örcün, köprüden atlamadan önce arkadaşını köprüye çağırmış. Kendisini vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamayan Mehmet Ali Tunç, arkadaşının elleri bağlı olduğu detayını da aktardı. Sonrasında ise köprüden atlayan arkadaşını kurtarmaları için yetkililere haber verdiğini belirtti. Yaşanan bu gelişmelerin ışığında Şahap Örcün'ün bulunması adına çalışmaların başlatıldığı haberi gelmişti. Son dakika gelişmesi ile bambaşka bir durumla karşılaşıldı.

Şahap Örcün'ün Cansız Bedenine Ulaşıldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şahap Örcün'ün cansız bedenine ulaşıldığı açıklandı. İntihar eden genç adam hayatını kaybetti. Ancak söz konusu olaylar bunlarla sınırlı kalmadı. İntihara teşvik iddiası ile bazı isimlerle görüşüldü. Bu isimler arasında şüphelilerden biri olarak gösterilen Mehmet Ali Tunç da bulunuyor.

Şahap Örcün Öldürüldü mü?

Bir yandan da Şahap Örcün'ün öldürülüp öldürülmediği de araştırılmakta. Elleri bağlı şekilde intihar eden adamın ellerini bir başkası mı bağladı? Bu gibi ihtimaller değerlendirilerek yapılan incelemelerin sonucunda bir karara varılacak. Elbette tanıkların ifadesi de bu noktada çok önemli. Arkadaşının intiharı karşısında oldukça zor anlar yaşayan Mehmet Ali Tunç ise olayı baştan sonra anlattı. Şu an için kesin bir karar verilmese de Şahap Örcün'ün intihar ettiği ve bunda arkadaşının payı olmadığı düşünülüyor.

Şahap Örcün Neden İntihar Etti?

Şahap Örcün'ün intihar etmesindeki sebep olarak borçları gösterildi. Alacaklıların onu sürekli aradığını ve paralarını geri istediğini belirtti. Bu nedenle psikolojik bunalım ve maddi yoksunluk yaşayan genç adam hayatına kıydı.