Mucize Doktordan Dizisinden Adil Ayrıldı! Adil Kimdir? Yerini Kim Alacak?

Mucize Doktordan Dizisinden Adil Ayrıldı! Adil Kimdir? Yerini Kim Alacak?

Mucize Doktor dizisinden ayrılık haberi geldi. Sevilen dizi mucize doktor dizisinden bir ayrılık daha geldi. Mucize Doktor dizisinden Adil veda etti. Peki yerini kim alacak?

Mucize Doktor ekibinin proje başlangıç tarihinden itibaren kadronun patronu ve insanlarla sıcak sohbetler kurarak herkesi yanına çeken oyuncusu Reha Özcan’ın ayrılık haberini duyanlar kulaklarına inanamadı. Mucize Doktor dizisinde uzun süren serüveninin sonuna geldiğini bildirdi. Bu haberle birlikte dizinin seyirci ve hayranları tepkilerini gösterdi.

Mucize Doktor yapımında Berhayat Hastanesi’nin Başhekimi olan Adil karakterini üstlenen Reha Özcan’ın ayrılacak olması sevenlerinin tepkisini açıkça koymasına yol açtı. Birinci sezondan sonra ikinci sezonda içerisine katmış olduğu yepyeni isimleriyle senaryonun canlılığını korumaya ve bitmek bilmeyen döngünün etkisinden kurtulmaya çalışan Mucize Doktor dizisi bu olaydan sonrada izlenme oranları gittikçe azalmaya ve düşmeye başladı. Birinci sezonunda elde etmiş olduğu belirli bir kitle ve başarısını oyuncu transfer ederek devam ettirmeye çalışsa da reytinglerdeki düşüşün önüne geçemeyen Mucize Doktor’da geçen hafta Koray Herduran’ın aniden vedası arkasından Reha Özcan’da stüdyo ve ekipten çıkma kararı aldı! Hayatındaki bütün tecrübelerini Taner Ölmez (Ali Vefa) başta olmak üzere dizinin içerisinde yer alan herkesle paylaşarak resmen bir ‘’Abilik’’ görevini de yerine getiriyordu.

Mucize Doktor ‘’Reha Özcan’’ Kimdir?

Reha Özcan, Bingöl’de 5 Temmuz 1965 senesinde gözlerini hayata açan ve Mucize Doktor’un usta oyuncusu Reha Özcan aslen Boyabatlıdır. Lisans Eğitimini ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde 1987 yılında tamamlamıştır. Daima Televizyon ekranlarında herkesin örnek alarak rol izlediği bir insan olmuştur. 1,83 metre boyunda ve 82 kilodur. Üniversite eğitimi ve Lisans eğitiminden sonra Trabzon Devlet Tiyatrosu’na başlamış 1990 – 1991 senesinde İstanbul Devlet Tiyatrosuna atanmıştır. 2017 tarihinde ise Müfit Can Saçıntı’yı örnek alarak senaristliğinde yer aldığı gerekse yönetmenlik koltuğunda oturduğu ‘’Yaşamak Güzel Şey’’ adında bir beyaz perde projesinde kameralar karşısında yer aldı.

Almış olduğu ödüller,

  • 8. Lions Tiyatro Ödülleri, ‘’Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’’, Gergedan – Antalya Devlet Tiyatrosu – 2008 yılı.
  • 4. Uluslararası İpekyolu Film Festivali, ‘’En İyi iErkek Oyuncu Ödülü’’, Bahtı Kara – Theron Patterson – 2009 yılı.
  • 15. Afife Tiyatro Ödülleri, ‘’Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’’, Bedensiz Kadın – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2011 yılı.
  • 16. Sadri Alışık Ödülleri, ‘’Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’’, Bedensiz Kadın – İstanbul Devlet Tiyatrosu – 2011 yılı.