Masumlar Apartmanı'nın Nacisi O Dizi İle Anlaştğını Duyurdu!

Masumlar Apartmanı'nın Nacisi O Dizi İle Anlaştğını Duyurdu!

Masumlar Apartmanı finalinden sonra Tansel Öngel'in yeni projesi merak ediliyordu. Ortaya çıkan gelişmelere göre ünlü oyuncunun başrolde oynayacağı dizi kesinleşti. Üstelik oyuncu kadrosu ve hikayesi de ortaya çıktı. Başarılı ismi hangi kanalda göreceğiz?

Masumlar Apartmanı'nın sevilen oyuncusundan gelen proje herkesi heyecanlandırdı. Naci karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Tansel Öngel, dikkatleri üzerine çekti. Peki ya ünlü oyuncu hakkında neler biliyoruz? İşte yer alacağı dizinin konusu ve dahası haberimizde yerini aldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yapımla ilgili güncel detayları aktaracağız.

Yeni İstanbul Dizisi Geliyor!

Yeni İstanbul dizisi, dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncu kadrosunda Tansel Öngel'in olması sevindirdi. Uyarlama olan dizi, New Amsterdam dizisinin konusu ile karşımıza çıkacak. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra bizi diziyle ilgili nelerin beklediğinden de söz edeceğiz. Peki ya hangi kanalda ekrana gelecek?

Dizi Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Yeni İstanbul dizisinin hangi kanalda ekrana geleceği merak ediliyor. Dizi ile ilgili bildiğimiz kadarıyla Show TV'de ekrana gelecek. Dolayısıyla ilk bölüm fragmanı ne zaman yayınlanır beklemeye başladık. Güncel gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşacağız. Dizinin şimdiden büyük ses getireceği tahmin ediliyor. Çünkü çok özel bir konu ile izleyici karşısına çıkacak.