Euro 37,01 %0,00
Dolar 34,16 %0,17
Sterlin 44,43 %0,32
Altın 2.977 %0,79

Masumlar Apartmanı Gülben'in Yeni Dizisi Açıklandı! Merve Dizdar Nerede Oynayacak?

Merve Dizdar, TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı tecrübesinden sonra şimdi de Star TV'de yayın hayatına başlayacak bir dizide rol alacak. Ünlü oyuncu hangi karaktere hayat verecek? Dizinin ismi açıklandı mı? İşte çeşitli detaylar ve dahası haberimizde...

Masumlar Apartmanı'na Bensu Soral Transferi! Ünlü Oyuncu Ceylan Karakterini Canlandıracak
Google News

Masumlar Apartmanı'nda Merve Dizdar'ın hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Başarılı oyuncu bir süredir televizyon dizilerine dahil olmamakta. Dolayısıyla kendisini hangi projede göreceğiz merak edildi. Güncel detaylarla birlikte merak edilenlere yer veriyoruz. Son zamanlara damgasını vuran dizide neler oldu? TRT 1 dizisinden sonraki televizyon macerasında bu sefer Star TV'ye geçiş yapacak. Oyuncunun rol alacağı dizinin adı nedir? Hangi dizide başrol oynayacak? Dizinin yayın tarihi açıklandı mı gibi sorular da soruluyor.

Yeni Dizisi Açıklandı!

Merve Dizdar'ın yeni dizisi hakkında bilgi verildi. Bu dizinin ismi ise Ömer olarak açıklandı. Dizide kendisinin hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. Bu noktada çeşitli bilgiler iletildi. Oyuncu hakkında bilinmeyenlere yer vereceğiz.

Emine'yi Canlandıracak!

Ömer dizisinde Merve Dizdar'ın Emine karakteri ile karşımıza çıkacağı öğreildi. Bu gelişme sonrasında oyuncunun nasıl bir konulu dizide oynayacağı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ömer dizisi, Musevi bir ailenin başına gelenleri konu alıyor.

<