Masumlar Apartmanı Esat Gülben'i Öptü! Naci ve Safiye Karşılaşıyor!

Masumlar Apartmanı Esat Gülben'i Öptü! Naci ve Safiye Karşılaşıyor!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda Esat ve Gülben birlikteliği çok sevildi. İnci ve Han'ın arası da düzelirken Naci ile ilgili gelişme izleyenleri şok etti. Naci ve Safiye birbirine kavuşacak mı? Dizinin yeni bölümün bomba gibi geliyor.

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'de ekranlara gelen dizide öyle sahneler yaşandı ki izleyiciler gerçek olup olmadığını anlayamadı bile. Esat ve Gülben arasındaki ilişki her geçen gün ivme kazanıyor. Eğer bu yaşananlar doğru ise izleyiciler Masumlar Apartmanı'nın reyting rekorları kırmasını sağlayacak.

Gülben ve Esat Öpüşme Sahnesi!

Gülben'in yanına gelen Esat, onu hiç beklemediği anda yanağından öpüyor. Gülben ise şaşkınlıkla yaşananları izliyor ve yine düşüncelere dalıyor. Daha sonra başına gelenleri ablasına anlatıyor. Safiye'de aynı şekilde anlamlandıramadığı bu olay karşısında ne diyeceğini bilemiyor.

Han ve Ailesi İnci'yi İstedi!

Tatsız sona eren isteme olayından sonra bu sefer olaylar tatlıya bağlanıyor. Han ve İnci'nin birlikteliği mutlu sonla taçlanıyor. Safiye ne kadar istemese de ikilinin aşkı gün yüzüne çıkıyor. Ancak Safiye'yi de bekleyen ilginç bir olay yaşanacak. Üstelik bu olay direkt olarak Naci ile ilgili.

Safiye ve Naci Karşılaşacak mı?

Han'ın Naci'yi sakladığı esnada Safiye olanları fark eder ve orada kimin olduğunu sorar. Han ise Naci'nin olmadığını ve olsa tek başına dolaşmayacağını belirtir. Fakat o bir anda klarnet sesi yükselir ve Safiye bu sesin Naci'den geldiğini fark eder.  Dizinin bu sahnesinde oldukça şaşırtıcı olaylar yaşanacak. 

Naci Han'dan Kurtulabilecek mi?

Naci'nin bir süredir bodrumda yaşadığı düşünülürse işler gerçekten de sarpa saracak. Safiye'nin Naci'yi bulması ve onunla birlikte hareket etmesi şart. Bakalım Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde ne gibi sürprizler yaşanacak. Dizi hayranlarının heyecanla beklediği sahneler çok yakında ekrana taşınacak. Umarız senarist gerçekten de tüm bu olayları yaşanacak şekilde kurgulamıştır. Yoksa izleyiciler bu duruma gerçekten de sert tepki gösterecek. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Naci Han'dan sıyrılarak Safiye'ye kavuşabilecek mi göreceğiz.