Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılacak İsim Belli Oldu! İzleyiciden TRT'ye Tepki

Masumlar Apartmanı Dizisinden Ayrılacak İsim Belli Oldu! İzleyiciden TRT'ye Tepki

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılması beklenen bir oyuncu daha ortaya çıktı. Merve Dizdar, TRT 1'deki diziden ayrılıyor mu? Gülben'i severek izleyenler onun diziden gitmesini istemedi.

Peki Merve Dizdar'ın yeni projesi nedir? Oyuncunun yeni bir dizi, film veya reklam projesinde oynayacağı açıklandı.

TRT 1'de ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinde bu sefer de Merve Dizdar ayrılığı yaşanacak gibi duruyor. Ünlü oyuncunun dizide yer aldığı süre boyunca çok sevildiği ve başarı performansıyla ünlendiği bilinmekte. Ancak şu sıralar farklı projelerle ilgilendiği için diziye eskisi gibi vakit ayıramayabilir. Bu da Gülben karakterinin en çok konuşulduğu zamanda diziden ayrılacağı anlamına gelebilir. Peki ünlü oyuncu gerçekten de Masumlar Apartmanı'ndan ayrılacak mı? İşte Gülben'in yeni projesi...

Merve Dizdar Nerede Oynayacak?

Merve Dizdar'ın şimdilik yalnızca Masumlar Apartmanı ve Erşan Kuneri dizilerinde yer aldığı biliniyor. Tüm bu gelişmelerle beraber yeni bir reklam anlaşmasına imza attığı haberi geldi. Ünlü oyuncu, Yemeksepeti'nin reklam yüzü olacak. Yemeksepeti için çekimler ne kadar sürecek henüz bilinmiyor. Ancak diziye vakit kalacak mı diye de soruldu. Hayranları, Gülben karakterine hayat veren oyuncunun diziden ayrılmasını istemiyor.

Gülben Diziye Devam Edecek!

Henüz Merve Dizdar'ın diziden ayrılacağına yönelik bir açıklama yapılmadı. Üstelik ortada böyle bir iddia olsa bile Gülben karakterinin hikayede yeri hala devam ediyor. Kendisinin dizide en konuşulan kişilerden biri olması, ayrılığına da bir şekilde engel olacak. Ayrıca Masumlar Apartmanı'nda oynamayı sevdiği için ayrılmak da istemeyecektir.