Maraşlı Setinde Kavga Çıktı! Diziye Ara Verildi mi?

Maraşlı Setinde Kavga Çıktı! Diziye Ara Verildi mi?

Maraşlı Setinde Kavga çıkması haberi dizinin hayranları tarafından şoke uğrattı. Çıkan tartışma ne yüzünden çıktı detaylar haberimizde.

Yeni çıkmış dizi olan Maraşlı izleyicileri kendine çekmeyi başardı. Başrollerinde Alina Boz ve Burak Deniz yer aldığı dizide sette tartışma çıkması dizinin hayranlarını şaşırttı. Çıkan kavga ne yüzünden oldu? Başrol oyuncularının setteki tavırlarından dolayı mı çıktı gibi soruları dizi hayranları tarafından merak edilir oldu ve internet üzerinden aratılmaya başlandı.

Maraşlı Setinde Kriz

Başrolde olan Burak Deniz’in set hali oldukça durum geriyor. Setten gelen haberlere göre en ufak şeylere sinirlenen Burak Deniz’in tepkileri set de gerginliklere ve tartışmalara neden oldu. Bu durum karşısında Burak Deniz sorulduğunda sinirli hali olduğunu doğruladı. “Evet sette özellikle eşyalara, seslere, konstrasyondayken halindeyken, bir şeyin aksadığı noktada sinirleniyorum. Devam ederken bir şeyin seni engellediği noktada oluyorum.” Şeklinde açıklama yaptı.

Bu durum karşısında daha önceden Hazal Kaya ile bunla ilgili açıklama yapmıştı. Bizim Hikaye dizisinde beraber oynayan Burak Deniz ve Hazal Kaya oyuncu hakkında olumsuz yorumları dile getirmişti. En ufak şeye takılan ve sinirlenen oyuncu hakkında olumsuz yorumlar baya bir mevcut durumda. Maraşlı dizisinde bu olumsuz yönleri devam ediyor. Settekilere bu durum üzücü hale getiriyor. Bu şekilde dizinin hikayesine etki edecek mi yapımcılar bu tür hareketleri nasıl bir yön verecek merak konusu da oldu. Bu söylentilerin yayılmasına birlikte hayranlar da bu duruma üzülmüş durumda. İlerleyen zamanlarda ne tür gelişmeler olacak merakla bekleniyor.

Maraşlı Dizisi Kadrosu

Maraşlı Dizisinde birçok tecrübeli oyuncu bulundurarak iddiali bir yapımla izleyici karşısına çıktı. Kadro olarak Alina Boz, Kerem Atabeyoğlu, Burak Deniz, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Bedriye Rosa Çelik gibi oyunculardan oluşuyor.

Maraşlı Saat Kaçta

Maraşlı dizisi ATV ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Hafta içi pazartesi günleri saat 8 de yayında olmaktadır. Hikayesiyle birlikte izleyicileri ayrı bir etkileyen olaylar zincirinde hareket ederek her bölümü ayrı bir nitelikte konuşulmaya başladı. Kadrosu sağlam olan dizinin heyecan dolu bölümleri her pazartesi günü ATV televizyon kanalında yer almaktadır.