Maraşlı Dizisinden Mahur Gidiyor! Mahur Kimdir?

Maraşlı dizisinde heycan doruktan inmiyor. Merakla beklenen 8.bölüm 2.fragmanda Maraşlı Mahur'u durdurabilecek mi? Mahur kalıcak mı?

ATV'de gündem olan Maraşlı dizisi izleyiciler ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz'un oynadığı Maraşlı dizisinde beklenen an geldi. Her bölümde Maraşlı ve Mahur'un yakınlaşmasını bekleyen izleyiciler sonunda gerçekleşti.

Merakla beklenen fragman geldi. 8.bölüm fragmanında Mahur annesiyle ilgili gerçeği öğrenecek. Yayınlanan 2. fragmanda ortaya çıktı.

Maraşlı dizisinin 8.bölüm 2.fragmanında annesinin videosunu evdekilerine izletiyor. Öğrendiği gerçekler  yüzünden  yurt dışına çıkmaya karar veriyor. Mahur havalimanında iken Maraşlı peşinde giderek onu durdurmaya çalışıyor. Mahur Maraşlı'ya tekrar güvenmek istiyor ve ondan bir sırrını söylemesini istiyor.

Maraşlı " Ben sana aşık oldum bayan" demesi ve sonrasında öpüşmeleri izleyicilerde  şok etkisi yarattı. Mahur gidecek mi sorusunu sormaya başladılar.

Maraşlı dizisinde ‘bayan’ kelimesi kaç defa kullanıyor?

Maraşlı dizisinde her bölümde nerdeyse 42 defa "bayan" kelimesi kullanılıyor. İzleyiciler hatta daha önce bunu saymışlar. 

Maraşlı dizisi Mahur gidecek mi?

Karanlık sırlar ortaya çıkmaya başladı. Aziz, Sedef ve Ömer arasında yaşanan olaylarda  Necati nasıl bir yol üstlenecek. Mahur herkesten uzaklaşma kararı alır. Yurtdışına gitmeye karar verir. Maraşlı ise Mahur'u durdurabilecek mi?

Mahur Kimdir?

Mahur 14 Haziran 1998'de Rusya'nın başkenti Moskova'da doğmuştur. 7 Yaşında Türkiye'ye gelmiştir.Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olmuştur Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü kazanmıştır.Oyuncu olmadan önce reklam ve dergilerde çalışmıştır. 2013 yılında ise  ilk oyunculuk kariyerine başlamıştır. Gerçek ismi ise Alina Boz'dur.

Oynadığı Diziler: Cesur Hemşire, Paramparça, Sevda'nın Bahçesi, Vatanım Sensin, Elimi Bırakma

Oynadığı Filmler: Kaçma Birader, Bölük, Aşk 101