Kardeşlerim Dizisi İzleyicinin Tepkisini Aldı! Kardeşlerim Dizisi Final Yapabilir..

Kardeşlerim Dizisi İzleyicinin Tepkisini Aldı! Kardeşlerim Dizisi Final Yapabilir..

ATV ekranlarının en çok sevilen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim, cuma akşamı izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Anne ve babasını arka arkaya kaybeden 4 kardeşin hikayesini konu alan dizideki Asiye, Kadir, Emel ve Ömer yumuşak kalpleri ile izleyiciler tarafından çok sevildi. Fakat 4 kardeşten biri olan Asiye’nin karakteristik değişikliği izleyicileri bir hayli rahatsız etti.

24. bölümü ile ekranlarda olan Kardeşlerim dizisi reytinglerde birincilik elde ediyor. TRT 1 ekranlarının Gönül Dağı dizisi bu birinciliği kısa süre önce Kardeşlerim dizisinden aldı. Dizi bundan dolayı reytinglerde düşüş yaşamış olsa bile yine de iyi sonuçlar almayı sürdürüyor. Cumartesi akşamı ekranlara gelen 24. bölümü ile birlikte Doruk ve Asiye’nin arası açıldı. Bunun üzerine Asiye Doruk’tan uzaklaşarak gittikçe agresif bir karaktere dönüştü.

Asiye, sosyal medyada eleştiri odağı oldu

Sessiz kişiliği ile bilinen Asiye’nin agresif bir karaktere dönüşmesi ise izleyici rahatsız etti. Bunun ardından dizi severler sosyal medya üzerinden Asiye’yi sert bir şekilde eleştirdi. Kimi izleyiciler Asiye’nin çok değişik bir karakter olarak gösterildiğini dile getirerek Doruk’un çok yıprandığını savundu. Bir başka izleyicisi ise Kadir’e tepki göstererek Asiye’nin bundan dolayı böyle bir davranış sergilediğini belirtti. Asiye’nin davranışlarından rahatsız olan başka bir izleyici ise Doruk’un haklı olduğunu söyleyerek Asiye’ye sinir olduğunu ifade etti.