Kardeşlerim Dizisi Fragmanı Resmen Olay Yarattı! Kardeşlerim Senaristi Bu Duruma Ne Tepki Verdi?

Kardeşlerim Dizisi Fragmanı Resmen Olay Yarattı! Kardeşlerim Senaristi Bu Duruma Ne Tepki Verdi?

Kardeşlerim dizisi, ATV kanalında ekrana geldiği günden bu yana oldukça sevildi. Kardeşlerim dizisine ne oldu? Kardeşlerim dizi fragmanı neden olay oldu? Kardeşlerim dizi fragman neden tepki aldı?

Reyting anlamında da olumlu sonuçlar elde eden yapımın gidişatı  güzeldi. Fakat son yayınlanan bölümde diziyle ilgili pek de iyi gelişmeler yaşanmadı. Reyting sonuçları ile hüsrana uğrayan Kardeşlerim dizisinde neler yaşanıyor? Reytinglerde kaçıncı oldu? Rakiplerinin onu geçtiği ve birkaç adım geride kaldığı ifade ediliyor.

Kardeşlerim Reytinglerde Afalladı!

Kardeşlerim dizisi reyting sonuçları açıklandı. Sonuçlarda AB ve Total reyting gruplarında 2. sıraya düştü. Ayrıca ABC1'de de 4. olarak büyük bir düşüş yaşadı. Normalde Kardeşlerim dizisinin zirvede olması beklenirdi. Fakat dizilerin birer birer final veya sezon finali yaptığı bu haftalarda nasıl geriye düştü inanılır gibi değil. Ayrıca dizideki olayların heyecanına bakıldığında yüksek izlenmesi bekleniyordu.

Kardeşlerim 12. Bölüm Fragmanında Neler Oluyor?

ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Doruk'a olan hislerini paylaşması bölüme damgasını vurmuştu Yeni bölümde ikili arasında bir aşk doğacak mı diye bekliyorduk. Ancak beklenen olaylar bir türlü gerçekleşmedi. Çünkü Asiye ve Doruk'la ilgili belirsizlik sürüyor.

İzleyiciler Dizi Fragmanına Öfkeli!

İzleyiciler, Asiye ve Doruk'u görmeyi beklerken ikisiyle ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı. Fragmanda yer almadıkları için izleyiciler yorumlarda "AsDor yoksa bu fragman izlenmez" şeklinde görüş paylaştı. Gerçekten de izleyiciler istediği oyuncuları göremeyince diziyi şevkle seyredemiyor. Bu durumda reytinglerin düşmesine neden oluyor. Belki de senaryo ile bağlantılı şekilde reyting kaybı yaşanmıştır. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde de izlenmedeki düşüş devam edebilir. Ancak Asiye ve Doruk arasındaki ilişki filizlenir ise her şey bambaşka olacak. Kardeşlerim dizisi yeni bölümünde izleyiciyi neler bekliyor? Çok yakında ekranlarda olacak diziyle ilgili en önemli gelişmeler haberimizde yer almaya devam edecek.

Kardeşlerim Dizisi Sezon Finali Yapacak mı?

Öte yandan Kardeşlerim dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı da merak ediliyordu. Dizinin yayın hayatına yeni başlaması nedeniyle bir süre daha ekranlarda gözükmeye devam edecek. Dizinin en az 1 ay daha ekranda kalması bekleniyor. Haziran ayında sezon finali yapması herkes için daha iyi olacaktır.