Kanunsuz Topraklar Dizisinin Eski Heyecanı Kalmadı! İzleyici Hiçte Memnun Değil!

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Eski Heyecanı Kalmadı! İzleyici Hiçte Memnun Değil!

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Kanunsuz Topraklar dizisi geçen hafta yayına ara verdi. Dizideki yönetmen değişikliğinden dolayı hikâyede bazı düzenlemelerin yapıldığı ortaya çıktı. Bundan dolayı dizi çekimleri 4 gün durduruldu. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Yönetmen değişikliğinden dolayı Kanunsuz Topraklar dizisinin 7. bölümü 1 hafta yayınlanmadı. Yani Kanunsuz Topraklar dizisi geçen hafta ekranlara gelmedi. Bundan dolayı dizi severler Kanunsuz Topraklar isimli dizinin yeni bölümünü merakla bekliyor. Dizinin 7. bölümünde neler olacağı merak edilirken yapımda ki değişikliklerde belli oldu.

Gülfem, Davut’tan ayrılma kararı alır

Kanunsuz Topraklar dizisinin 7. bölümünde Gülfem, Ali Gelik'in tehditleri ile yüz yüze kalır. Yüreği el vermese de Davut’tan ayrılma kararı alır. Büyük bir buhranın içine düşen Gülfem bu ayrılığın acısını kalbine gömer. Davut ise hiç beklenmedik bir karar alır. İlk olarak kayıp tüfekleri Türk ordusuna teslim ettikten hemen sonra madenci arkadaşlarının hakkını canı pahasına savunmaya çalışır. Bütün bu kargaşanın içinde Malik, Gülfem'i Ali Gelik’ten kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapar. Bunun ardından planladığım oyunu devreye sokma kararı alır.

Gülfem ve Davut aşkı noktalanıyor mu?

Mazisi acıyla dolu bir kadın olan Saniye devreye girer. Büyük bir fırtınanın eşiğine gelen Gülfem ise Davut’a sırt çevirir. Gülfem’in bu kararının ardından Davut kasabayı kasıp kavurur. Gülfem her ne kadar ayrılık kararı alsa da Davut ile yolları sürekli kesişir. Davut ve Gülfem aşkı bitmese de aralarına giren düşmanlar acımasızca oyunlarını oynamaya devam eder. Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölüm fragmanı FOX TV ekranlarında izleyici ile buluştu.