Kanunsuz Topraklar Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi! Kanunsuz Topraklarda Oyuncu Kalmadı

Kanunsuz Topraklar Dizisinde Bir Ayrılık Daha Geldi! Kanunsuz Topraklarda Oyuncu Kalmadı

Fox TV'deki diziyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği diziden bir oyuncu ayrıldı. Geçtiğimiz haftalarda yönetmen de ayrılmıştı. Hal böyle olunca Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan oyuncu açıklandı. Peki başrol oyuncusu diziye neden veda etti? Dizi ayrılıkları seyirciyi tedirgin ediyor.

Kanunsuz Topraklar dizisinin 6. bölümünde diziye veda eden yönetmen Zülküf Yücel'den sonra bu sefer de başka bir oyuncunun ayrıldığı haberi geldi. Fox TV'de yayınlanan dizi ilgiyle takip ediliyor. Bu nedenle dizideki en ufak gelişme bile büyük öneme sahip. Reytinglerde yükselen dizinin hikayesi sekteye uğrar mı göreceğiz. Peki bu sefer diziden kim ayrıldı? Başrol oyuncusunun ayrılığı daha çok konuşulacak gibi gözüküyor. İşte Kanunsuz Topraklar dizisinden ayrılan oyuncular...

Malik Artık Dizide Yok!

Kanunsuz Topraklar dizisinde Malik'in ekranlara veda ettiği öğrenildi. Murat Daltaban'ın hayat verdiği kaakteri bir daha izleyemeyeceğiz. Başrollerde oynayan Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'e daha fazla iş düşecek. Üç başrol oyuncudan biri diziden ayrıldığı için seyirciler hikayenin nasıl bir yöne doğru gideceğini merak ediyor.

Fox TV Reytinglerden Memnun

1939 yılı Zonguldak'ını anlatan Kanunsuz Topraklar'da her şey yolunda gözüküyor. Fox TV'nin de dizi reytinglerinden memnun olduğu haberi geldi. Haliyle dizinin en az birkaç sezon yayınlanacağı söylenebilir. Şimdilik diziyle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak bilinmemekte. Önümüzdeki haftalarda yeni oyuncuları görmemiz sürpriz olmaz.