Kalp Yarası Dizisinde Ortalık Fena Karıştı! Azada Yapılan Planların Farkına Varıyor! Ayşe 'yi Bir Sürpriz Bekliyor!

Kalp Yarası Dizisinde Ortalık Fena Karıştı! Azada Yapılan Planların Farkına Varıyor! Ayşe 'yi Bir Sürpriz Bekliyor!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. 18 Ekim Pazartesi akşamı 16. bölümü ile ekranlara gelen dizi yine izleyicilerin ilgi odağı oldu.

Dizinin yeni bölümünde Yağmur Tanrısevsin'in hayat verdiği Ayşe karakterinin hamilelik durumu ortaya çıktı. Bunun ardından hikâyede her şeyin değişeceği de iddia ediliyor. İzleyiciler ise 18 Ekim Pazartesi akşamı Kalp Yarası isimli dizide neler olacağını şimdiden merak ediyor.

Kazadan kurtulan Ayşe ve Ferit yaşadıkları büyük şokun etkisi ile karşı karşıya kalır. Fakat bu kaza boşanma planlarını ötelemez. Hande, Ferit’i tekrardan geri kazanmak için hafıza kaybı yaşadığı yalanına devam eder. Bunun ardından asla anne olmayacağını öğrenen Hande şok yaşar.

Azade, yapılan planların farkına varır

Kızının yalanlarına alet olmak istemeyen Zümrüt ise bu duruma bir son vermek ister. Yaman, Adnan'ın öz babası olduğunu öğrendikten hemen sonra Bahtiyar ile iş birliği yapar. Bunun ardından Yaman'ın oyununda piyon olan Saadet, Adnan'a yakınlaşmaya başlar. Azade bu durumu gözünden kaçırmayarak neler olduğunu anlamaya çalışır.

Ayşe, hamile olduğunu öğreniyor!

Ayşe ise Baha'yı öldürdüğünü itiraf eden katilin peşine düşer. Ferit’in ulaştığı bir gerçek ise ikili tekrardan bir araya getirir. Bayılmaların nedenini öğrenmek isteyen Ayşe, doktora giderek hamile olduğunu öğrenir. Kalp Yarası dizisi pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.