Hercai Dizisinden Reyyan  Ayrılıyor! Reyyan Yerini Kim Alacak?

Hercai Dizisinden Reyyan Ayrılıyor! Reyyan Yerini Kim Alacak?

ATV sevilen dizilerinden olan Hercai dizisinde beklenmedik bir ayrılık daha geliyor. Reytinglere yeni düşen dizide ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Peki Reyyan diziden ayrılacak mı? Reyyan'ın yerini kim alacak?

ATV ekranlarının reyting rekorunu düşürmeye devam eden Hercai dizisinde oyuncular bir bir rollerinden vazgeçmeye başladı. Dizinin güzel oyuncusu Reyyan gerçek hayattaki ismi ile Ebru Şahin diziden ayrılacağı şeklinde söylentiler çıktı. Peki güzel oyuncu diziden ayrılıyor mu? Haberle ilgili tüm detaylar!

REYYAN DİZİYE VEDA MI EDİYOR?

Hercai dizisinin başrollerini çekmekte olan Akın Akınözü ve Ebru Şahin, Hercai dizisi için izlenme sayılarının oldukça düştüğünü söyledi. İlk bölümlerinde oldukça fazla izlenmekte olan dizi şimdiyse izleyiciler tarafından izlenmediği bilinmekte. Bu konular hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Ebru Şahin izleyicileri şoke eden şeyler söyledi. Dizinin zaten finale yakın olduğunu belirten oyuncu veda mesajları ile tüm dengeleri değiştirdi diyebiliriz. Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada, ‘’Yolunuz oldukça güzel ve bereketli olsun, huzur dolu buluşalım.’’ Sözlerini diziye veda eden Ahmet Tansu Taşanlar ve Oya Unutası için yaptı.  Tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncu hakkında bir açıklama yapılması beklenmekte. Üstelik dizinin izleyicileri bu açıklamalar karşısında niyetinin ciddi mi yoksa diziye devam mı edecek tam olarak kesin bir kanıya varamadı.

Ebru Şahin Kimdir?

18 Mayıs 1994 senesinde İstanbul’da doğan oyuncu İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olmuştur. Mezun olduktan sonra tiyatro ve oyunculuğa ilgisinin başlamasıyla eğitim aldı. İlk oyunculuğunu ve kendisini kanıtlamasına yardımcı olan ‘’Kan Parası’’ filmi onu öne çıkarmada çok işe yaradı.

Ebru Şahin Hangi Dizilerde- Filmde Yer Aldı?

Başarılı oyuncu toplamda 5 adet filmde yer aldı. Bunlar;

  • 2017 – Savaşçı Dizisi.
  • 2018 – İstanbull Gelin.
  • 2018 – Yasak Elma
  • 2019 – Hercai
  • 2019 – Şuursuz Aşk