Hercai Dizisinde Akıl Almaz Sözler! Reyyan Miran’a Öyle Bir Şey Dedi Ki!

Pazar akşamları ATV ekranlarında saat 20:00’de yayınlanan fenomen dizi Hercai dizisinde bu hafta ortalık karışacak gibi duruyor! Reyyan daha fazla saklanabilecek mi? Reyyan nasıl bir gece hazırladı?

Pazar akşamları ATV ekranlarında saat 20:00’de yayınlanan fenomen dizi Hercai dizisinde bu hafta ortalık karışacak gibi duruyor! Yeni bölümüyle yeri yerinden oynatacak gibi duran dizi heyecanının dozunu her geçen bölümde arttırıyor! Reyyan Miran’a neler söyledi? Haberle ilgili tüm detaylar!

Reyyan, Miran'dan Daha Fazla Saklanamayacak!

Başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Ayda Aksel, Serhat Tutumluer, Macit Sonkan, Gülçin Santırcıoğlu, İlay Erkök ve Zuhal Yalçın gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide son bölümde duyduklarına anlam veremeyen Reyyan, Dilşah'ın gerçek yüzüyle bir kez daha karşılaşıyor ve ona karşı bir şeyler yapması gerektiğini fark ediyor. Bu olaylar yaşanırken Azat'ın ortadan bir anda kaybolmasının sorumlusu olarak Miran'ı gören Cihan ise elinde silah, düğün evini olur olmadık anda basıyor!

Füsun'un kendisine yaptıklarını öğrenen Zehra kendisinden geçmiş bir vaziyette Aslanbey konağına hızla giderken, Miran'dan daha fazla olanları saklayamayacağını anlayan Reyyan harika bir akşam hazırlar.

Reyyan'dan Miran'a Sürpriz Gece!

Reyyan Miran’a bir gece hazırlarken bir sürprizinin de olduğunu unutamaz. Miran olayların farkında olmadığı ve sonu kötü bir şekilde biten olaylara girerken, onu durdurabilecek tek kişinin ise Reyyan olduğunun henüz farkında değildir.