Güzel Günler Dizisinde Selma'nın Dönüşü Her Şeyi Değiştirecek! Ortalık Karışmaya Başladı!

Güzel Günler Dizisinde Selma'nın Dönüşü Her Şeyi Değiştirecek! Ortalık Karışmaya Başladı!

Show TV dizisi Güzel Günler'in son bölümünde yaşananlar şok etkisi yarattı. Öyle ki bizi diziye dair neler bekliyor? Dizinin yeni bölümü çok daha fazla konuşulacak gibi gözüküyor. Selma'nın dönüşü ile birlikte herkes şaşıracak.

Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak'ın başrolde oynadığı dizide öyle şeyler yaşanacak ki duyunca sizler de şaşıracaksınız. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri neler bekliyor? Show TV dizisine dair güncel gelişmeler ve dahasını paylaşacağız. Öte yandan bilinmeyenler de tek tek ortaya çıkacak.

Güzel Günler'de Son Durum Nedir?

Güzel Günler dizisinde izleyicilerin merak ettiği sorular yanıt buluyor. Öyle ki sevilen yapımda neler yaşanacağı konusunda bilgi ileteceğiz. Selma'nın diziye dönmesi büyük ses getirdi. Bununla birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Çok fazla sürprizin yer aldığı yapımda her şey şaşırtıyor.

Güzel Günler Son Bölüm Özet

"Selma’nın Van’a dönüş yolunda aldığı sürpriz telefon onu önemli bir tercih yapmaya zorlar. Mihran’ın Alya’yla barışmasını kutlamak için kahvaltıda buluşan ev halkı Selma’dan gelen haberle karışır. Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken, Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur. Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir."