Gönül Dağı dizisiyle alakalı TRT 1 karar değiştirdi! Bu Karar Gönül Dağı’nı Kötü Etkilemişe Benziyor!

Gönül Dağı dizisiyle alakalı TRT 1 karar değiştirdi! Bu Karar Gönül Dağı’nı Kötü Etkilemişe Benziyor!

Gönül Dağı dizisiyle alakalı TRT 1 karar değiştirdi. İzleyicilerin youtube kanalına gidip kaçırdıkları bölümleri izliyorlardı. Fakat son yayınlanan bölümleri izlemek için youtube kanalını ziyaret etmek istediklerinde sürprizle karşılaştılar.

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez aile dizisi Gönül Dağı her geçen bölümünde izleyicisini beğendirmeye ve daha çok bağlamaya devam ediyor. TRT 1’in aldığı yeni kararla ilgili seyirci kızgın olsa da kendisinden asla vazgeçtirmeyecek gibi duruyor!

YOUTUBE ÜZERİNDEN İZLEME!

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın paylaştığı diziyi vakti olmayan seyirciler cumartesi akşamı 20:00’de izleyemeyebiliyor. Bu yüzden dizinin bitişinin ardından Gönül Dağı’nın YouTube kanalından paylaşıyor ve izleyemeyen, kaçıran seyirciler oradan rahat bir şekilde izliyordu.

TRT 1 KARARI!

TRT 1’in aldığı yeni bir kararla artık YouTube üzerinden değil kendi resmi internet sitelerinden yayınlanacağı duyuruldu. Bu karara karşı tepkisini dile getiren seyirci siteye girmekte oldukça zorlandığını ve bu gidişle izlenmesinin azalacağını dile getirdi.