Gönül Dağı Dizisinden Seferden Sonra O İsimde Ayrıldı! Yozgatlılar Gönül Dağı İçin Ayaklandı

Gönül Dağı Dizisinden Seferden Sonra O İsimde Ayrıldı! Yozgatlılar Gönül Dağı İçin Ayaklandı

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı dizisi cumartesi günleri izleyicileri ekranları kilitlemeye devam ediyor. 40 bölümü ile çok iyi reytingler yakalayan Gönül Dağı dizisi cumartesi gününde damga vurdu. Bundan dolayı dizinin 40. bölümünde neler yaşandığı ise merak söz konusu olurken Gönül daha dizisinin yeni bölümü de şimdiden gündem oldu. İşte haberin detayları...

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İçten hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Gönül Dağı dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicileri takdirini kazandı. Dizi yayınlanan 40. bölümünde güldürürken aynı zamanda ağlattı. Dizi ile birlikte bazı sorunlar da izleyicinin aklında yer edindi.

İzzet Altınmeşe Gönül Dağı dizisinin kadrosuna dahi oldu

Dizinin başından bu yana Taner ve Dilek aşkının ne olacak merak edilirken ikilinin evlenmesi izleyicileri bir haydi sevindirdi. 40. bölümde bu kavuşmayı hayal eden dizi severler sonunda derin bir nefes aldı. Bunun dışında düğün etrafında şekillenen bir dönüm noktası gündeme geldi. Gönül Dağı dizisinin 40. bölümünde konuk oyuncu İzzet Altınmeşe kadroya konuk oyuncu olarak dahil oldu. Bu noktada gelişen sahne ise akıllara soru işaretinin oluşmasına neden oldu. Dizi severler Eser Eyüboğlu'nun diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak ediyor.

Selami Gönül Dağı dizisine veda mı ediyor?

Dizinin renkli karakterlerinden biri olan Selamı karakterine hayat veren İzzet Eyüpoğlu gerek şivesi gerekse oyunculuğu ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizinin bu bölümünde ise sesi kısılan Selami, Dilek ve Taner düğününde de şarkı söyleyemedi. Maddi durumlardan dolayı zor günler yaşayan ve ölen babasının mirasını abisi ve ablası da kaptıran Selami çıkar yolu arıyor. Bunun ardından diziye konuk oyuncu olarak katılan İzzet Altınmeşe'nin peşine takılan Selami ünlü olmak için İstanbul'a gitme kararı aldı. Bundan dolayı dizi severler Selami’nin kadrodan ayrılıp ayrılmayacağını dair soru sordu. Bu konuyla alakalı resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı.