Gönül Dağı 16.Bölüm Fragmanı! Sevenler Kavuşuyor mu?

Gönül Dağı 16.Bölüm Fragmanı! Sevenler Kavuşuyor mu?

Gönül Dağı 16.Bölüm Fragmanı oldukça heyecan dolu soru işaretleri yerini bıraktı. İzleyicilerin beklediği kavuşma olacak mı detaylar haberimizde.

Gönül Dağı son bölümde yaşananları kısaca özetleyelim; Cemile, Dilek hakkında sürekli olumsuz ve yokuş aşağı sürüklenen Taner’in aklındaki negatif düşünceleri yok ettirdi. Gönül Dağı 15. Bölümde Dilek’in esas niyetinin ne olduğunu öğrenen Taner, sürekli belirsiz ve rahatsız olmaktan kurtuldu. Hatalı olduğunu kabullenen ve en başından itibaren gerçekleri Taner’den her zaman saklayan Dilek özür diledi. Bu bölüme Dilek’in Taner’den özür dileme sahnesi damga vurdu. 16. Bölüm fragmanı Youtube kanallarında yayınlandı.

Gönül Dağı 15.Bölümde Neler Oldu?

Son yayınlanan bölümde Dilek’in ısrarcı tutumuna karşı aldırış etmeyen Taner’in kararından ve sevgisinden dönmeye niyeti yoktur. Koşullar ne olursa olsun kalbinden söküp atamadığı sevdasını Taner, Elif’e ilişki konusunda şans vermekten sürekli kaçınır. Dizinin video yorumlarına sürekli ‘’Hemşire Elif ve Serdar’ı birlikte görmek istiyoruz’’ diyen seyirci kitlesi de sonunda istediğine kavuştu. Senarist ve yapımcı Serdar ile Hemşire Elifi çok güzel bir sahnede bir araya getirerek herkesi ekrana kitlemeyi başardı. Seyircilerde sonunda istediğine kavuşmuş oldular. Elif’in geleceğini etkileyecek ciddi bir adım atarak Yaşar ile beraberliğini nişan aşamasına getirmesi ortalığı elbette karıştırdı.

Gönül Dağı Konusu

Yeni bölümleriyle ekrana gelirken konusu ve oyuncularıyla her zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Yazar Mustafa Çiftçinin öykülerinden esinlenerek oluşturulmuş ve senaryolaştırılmış dizi tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hayatını anlatır. Bozkırın ikliminde aşklar zarif ve güzel, kavuşmalar ise zor ve neredeyse imkansızdır. Her ikisinden de en fazla nasibini alan ise Taner'dir. Çocukluk aşkı Dilek'in kasabadan ayrılışının üstünden yıllar geçmiş olsa da onu bir türlü unutamamıştır. Bir gün ona kavuşabilmenin ümidiyle yaşayan Taner'in en büyük hayallerinden biri de yaptığı uçağı dünyada herkese tanıtmaktır.

Gönül Dağı Oyuncuları

Anadolu’nun en ince ayrıntısına kadar yer veren dizimizde oyuncu kadrosu şöyle yer alıyor: Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Diligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün.

Gönül Dağı 16.Bölümüyle 13 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00’de TRT1 ekranlarında izleyici kitlesiyle tekrardan buluşacak.