Gönül Dağ Dizisine Yıldız İsim Katıldı! Reytingler Tavan Yapacak!

Gönül Dağ Dizisine Yıldız İsim Katıldı! Reytingler Tavan Yapacak!

Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı gönül dağ dizisine yıldız bir isim katıldı. Son zamanlardaki olaylardan reytingleri tavan yapan dizi yeni katılan oyuncu ile zirveyi korumak istiyor. Gönül Dağ Dizisine Hangi Yıldız İsim Katıldı?

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştuğu günden bu yana reytinglerin altını üstüne getiren Gönül Dağı dizisi, her yeni bölümde rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor.

Gönül Dağ Dizisi Son Gelişmeler!

Gönül Dağı dizisi, isminde geçtiği gibi gerçekten de gönülleri fethetmeyi başardı. Anadolu'nun bozkırında geçen ve her bölümü ilgi ile izlenen dizi, ekranda olan birçok diziden farklı hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazanıyor ve bu durum her geçen gün de artıyor.

Bu hafta, Gönül Dağı dizisinin 20. bölümü yayınlanacak. Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Gülsim Ali ve Berk Atan'ın bulunduğu diziye yeni bir oyuncunun katıldığı ifade edildi.

Gönül Dağ Dizisine Hangi Yıldız İsim Katıldı?

Gönül Dağı dizisine yeni katılan isim Cemre Melis Çınar olarak belirtildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından konu ile ilgili aldığı kulis bilgisini paylaştı. Diziye katılan Cemre Melis Çınar'ın  dizide Fadime karakterini canlandıracağı öğrenildi.

Cemre Melis Daha Önce Oynadığı Dizi!

Cemre Melis Çınar, son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Melis Sözen'nin  hayat verdiği Alya'nın annesi rolünü oynuyordu. Cemre Melis Çınar, hayat verdiği karakterlerle ilgili gösterdiği performans ile bilinen ve beğenilen bir isim olarak biliniyor.

Cemre Melis ( Fadime ) Kimdir?

13 Mayıs 1991, Ankara doğumludur.. Toros Koleji’nden sonra Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. Tiyatroculuk eğitimide almıştır. Ayrı zamanda iyi bir sporcudur.

Tiyatro Oyunları:

Aşk Tamircisi / Oyuncu - 2017

Oynadığı Diziler:

Yaralı Kuşlar (Melis, 2019)

Bir Umut Yeter (2018)

Kaçak Gelinler (2014)

Elif  (Arzu, 2014)

Arka Sokaklar (Aslı, 2014)

Muhteşem Yüzyıl (Cariye, 2013)

Oynadığı Sinema Filmleri:

İçimdeki Hazine (Sema, 2018)

Cenaze İşleri (Serpil, 2017)