Gecenin Ucunda Dizisi Sezon Finali mi Yapacak? İzleyiciler Bile Şok Oldu Kaldı!

Gecenin Ucunda Dizisi Sezon Finali mi Yapacak? İzleyiciler Bile Şok Oldu Kaldı!

Star TV dizisi Gecenin Ucunda'da neler yaşanıyor? Dizi en kısa sürede final yapabilir. Gecenin Ucunda dizisindeki son dakika gelişmeleri hakkında bilgi vereceğiz. Kadir Doğulu dizi için final tarihini paylaştı mı? İşte oyuncudan gelen final ve veda açıklaması...

Gecenin Ucunda dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkıyor. Star TV'de yayınlanan diziyle ilgili önemli ipuçları verildi. Kadir Doğulu, yaptığı açıklamada izleyicilerden destek istedi. Reytinglerin gidişatına göre dizinin ne zaman final yapacağıyla ilgili bazı açıklamalar geldi.

Gecenin Ucunda Final Tarihi Belli mi?

Kadir Doğulu'ya göre dizi sezon finaline kadar yayın hayatını sürdürebilir. Yani dizinin sona ermesine çok da uzun bir süre kalmış değil. Öte yandan dizinin yurt dışı satışlarının iyi olduğu belirtiliyor. Bu da fazlasıyla iyi bir gelişme diyebiliriz. Star TV dizisindeki son dakika gelişmeleri ve dahasını sizlere iletiyoruz.

Reytingler Çok Düştü

Gecenin Ucunda dizisinde reytingler iyice düştü ve izleyiciler şok oldu kaldı. Öyle ki gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediği de yanıt bulacak. Reytinglerden ötürü sezon sonuna kadar yayınlanma ihtimaline bile iyi gözle bakılıyor. Hatta yurt dışı satışları olmasaydı dizinin yayın hayatı hemen şimdi bitebilirdi de denmekte.