FOX TV'de Deprem Sevilen İki Dizi Final Yapıyor!

FOX TV'de Deprem Sevilen İki Dizi Final Yapıyor!

FOX TV'nin gözde iki dizisi Sen Çal Kapımı ve Baraj Final kararı aldı. Alınan karar neden oldu detayları haberimizde paylaşıldı.

FOX TV iddiali iki dizisi final yapıyor. Sen Çal Kapımı ve Baraj final yapma kararı aldı. Oluşan karar RTÜK yüzünden mi oldu? Baraj ve Sen Çal Kapımı final tarihleri izleyiciler tarafından merak edilir oldu. Bu final kararın asıl sebebi izleyiciler merakla nedeni beklemekte.

Sen Çal Kapımı ve Baraj Final Yapıyor!

RTÜK oluşan şikayetler sonucu ve iki dizide oluşan sahnelerden dolayı ceza verdi. Oluşan cezalar ve reyting düşük olması iki dizinin de fişinin çekilmesine sebep oldu. Ayrıca FOX TV Masumiyet ve Savaşçı dizilerini çıkaracak olması dizilerin gitmesine neden olabilir.

Dizilerin ilerleyen tarihlerde final yapımını görebiliriz. Karar sonrasında izleyiciler şoke edecek bu karar dizinin hayranlarını da bir hayli üzecek gibi duruyor. Oyuncu kadrosuna alışmış ve uzun süreden beri hayranları olan yapımların kararı sonrası tepki gelebilir. Yaz dizileri yapımları bu şekilde üstün çıkışlar yapıyor ancak belli zaman sonra final kararı alabiliyor. Bunun en büyük nedeni dizinin hikayesinde tekrar ve farklı bölüm görmek izleyiciler belli zaman sonra izlemeyi bırakmaları oluyor.

Sen Çal Kapımı Dizi Oyuncuları

Sen Çal Kapımı ilk bölümleriyle profesyonel kadrosuyla büyük başarı yakalamıştı. Dizinin oyuncu kadrosu Hande Erçel, Kerem Bursin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akdaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan, İlayda Çevik kadrosuyla ekranların yüzüne çıkıyor.

Baraj Dizi Oyuncuları

Baraj dizi oyuncuları Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk, İman Casablanca, Gizem Karaca, Hira Su yıldızdan kadrosuyla çıkmaktadır.

Baraj Dizisi Saat Kaçta?

Baraj dizisi hafta içi Salı günü saat 20.00’de yer almaktadır. Farklı hikayesiyle izleyicileri kendine çekmeye çalışmaktadır. Dizinin hikayesi olarak Tarık Akan ve Türkan Şoray’ın oynadığı Baraj’ın filminin uyarlaması olarak yer almaktadır.

Sen Çal Kapımı Saat Kaçta?

Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosuyla sevilen bir hayli fazla. Sen Çal Kapımı hafta sonu Cumartesi saat 20.00 yer almaktadır. Romantik komedi olarak yer alan dizi farklı konuları değinerek her hafta sonu yerini almaktadır.