Fox TV Ne Yapacağını Şaşırdı! Diziyi Başlatmasıyla Bitirmesi Bir Oldu!

Fox TV Ne Yapacağını Şaşırdı! Diziyi Başlatmasıyla Bitirmesi Bir Oldu!

Fox TV bir diziye daha final yaptıracak. Yayınlanalı birkaç hafta olmasına rağmen ekranlara vedası da o kadar hızlı gerçekleşecek. Peki hangi dizi final yapacak? Başrolde önemli oyuncuların oynadığı uyarlama diziye dair detaylar belli oldu. Seyirciler bu gelişmeden hiç memnun kalmayacak. Kaçıncı bölümde final yapacağı da açıklandı.

Fox TV, verdiği hızlı final kararlarıyla tanınıyor. Dizilerdeki reyting sonuçları beklentileri karşılamayınca birkaç hafta içerisinde yeni diziye final yaptırılıyor. Bunun örneğini 2021 yılında fazlasıyla gördük. Şimdi ise bir dizi daha final yapacak. Üstelik yayın hayatına yeni başlamıştı. Peki hangi dizi Fox TV'de sona erecek?

Misafir Dizisi Final Yapıyor!

Misafir dizisi için final kararı verildi. Seyirciler, dizinin neden erken final yaptığını sorguluyor. Normalde farklı kanallar bu kadar hızlı final kararını destekler miydi bilinmemekte. Ancak gelinen noktada artık dizinin biteceği kesinleşti.

Final Kaçıncı Bölümde?

Buğra Gülsoy ve Hazal Kaya ikilisinin başrolde oynadığı dizide final 5. bölümde yapılacak. Dolayısıyla yaklaşık 10 günlük bir sürenin kaldığı ifade ediliyor. Eğer dizide ani reyting patlaması yaşanmaz ise bu sürenin sonunda bitmesi muhtemel. Uyarlama diziler genel olarak başarı sağlamaktaydı. Ancak Misafir dizisi bu konuda beklentileri karşılayamadı. Dizi finalinden sonra hangi projenin ekrana geleceği merakla bekleniyor olacak. Fox TV bu konuda fazlasıyla iddialı bir projeyi devreye sokabilir.