Farklı Hikaye Yapısıyla Kardeşlerim Dizisi Yakında Başlayacak!

Farklı Hikaye Yapısıyla Kardeşlerim Dizisi Yakında Başlayacak!

Farklı Hikaye Yapısıyla Kardeşlerim dizisi yerini alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda hayranları bir hayli bulunakta. Dizinin hikayesi detayları haberimizde.

ATV son zamanlarda yaptığı dizilerle birlikte ekranları kendine çekmeye devam ediyor. NGM yapımcılığını üstlendiği Kardeşlerim dizide yönetmen koltuğuna Serkan Birinci üstlenecek. Senaryosu Gül Abus Semerci tarafından yapılan dizide Cumartesi günleri izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin başlangıç tarihi de belirlendi. Dizinin detayları ve başlangıç zamanı hakkında haberimizde detaylar paylaşıldı.

Kardeşlerim Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kardeşlerim dizisinde oyuncu kadrosu olarak ekranlarına çıkmış olup iz bırakan yetenekli oyuncularını bulunduruyor. Kadro olarak Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Halit Özgür Sarı, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Su Burcu Yazgı Çoşkun, Yiğit Koçak, Simge Selçuk,  Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi oyunculardan oluşarak kadrosunu canlandıracak.

Kardeşlerim Dizisinin Konusu Nedir?

Kardeşlerim dizisinde ailenizle beraber izleyebileceğiniz dört kardeşin zorluklarını anlatan dizi olarak karşımıza çıkıyor. Son zamanlar çıkan diziler Türk toplumuna aykırı şekilde çıkıyordu. Bu şekilde çıkan dizi çoğu kişinin hoşuna gideceği yönde dizi olacak gibi duruyor.

Kardeşlerim Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında başlayacak ve 20 Şubat Cumartesi günü ekranların başında olacak. Dizinin hayran kitlesi şimdiden oluşmaya başladı. Dizi kadrosunda yer alan tecrübeli oyuncuların oldukça hayran kitlesi bulunmakta.

Celil Nalçakan Oynadığı Diziler

Celil Nalçakan birçok yapımda oynamış son zamanlarda çoğu önemli yapımda oynadı. Bunlar 2013 senesinde Vicdan yapımında 2013- 2014 yılında İntikam, 2014- 2017 yıllarında Poyraz Karayel, Hayati ve Diğerleri 2017 yılında, Bir Aile Hikayesi 2019 yılında yer aldı. En son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yerini aldı. Yer alan konuk oyunculuğunda da kendinden söz ettiren Celil Nalçakan en çok iz bıraktığı dizi Poyraz Karayel olarak biliniyor.

Poyraz Karayel de aldığı tespitlerle beraber oldukça iyi izlenimler bıraktı. Karakteri iyi yönetmesi sonucunda daha sonrada diğer yapımlarda oynama fırsatı da buldu. En son olarak da Kardeşlerim dizisinde yer alacak oyuncunun hayranları tarafından oldukça yayınlanmasını bekliyor. Kardeşlerim dizisi izleyiciler tarafından uzun süre izlenerek sezonlarını yükseltebilecek kadroya sahip. Şimdiden dizi hayranları oluşmaya başlamasını oldukça bekliyor.