Exxen’in Yeni Projesi Olağan Şüpheliler Kendinden Söz Ettiriyor!

Exxen’in Yeni Projesi Olağan Şüpheliler Kendinden Söz Ettiriyor!

EXXEN yeni projesi Olağan Şüpheliler tanıtımı yayınlanmasıyla birlikte oldukça güzel yorumlar aldı. Yapım ilgili detaylar haberimizde paylaşıldı.

Türkiye de son zamanlarda en çok konuşulan proje olan EXXEN yeni bir dizi geliyor. İlk çıkışından beri konuşulan EXXEN yoğun eleştiriler almıştı. Ancak bu durumu tersine çevirmek için yeni projelere olanak veriyor. EXXEN yeni dizi projesi Olağan Şüpheliler olarak görüldü. İnternette setten fotoğrafları düşmüştü. Fragmanın yayınlanmasıyla birlikte ilgi çekici proje olduğu şimdiden belli oluyor.

Olağan Şüpheliler Kadrosu

Yeni internet dizisinde kadrosunda birçok tecrübeli oyuncu bulunduruyor. Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray, Yasemin Kay Allen, Berk Hakman, Beril Pozam, Pamir Pekin, Feyyaz Gümüş ve Ayliz Veziroğlu yer alacak. Ayrıca internet dizisinin farklı hikaye alt yapı oluşturuyor. Yapımcılığını 1441 Productions üstelenecek ve yönetmenliğini Yüksek Aksu yapıyor.

Olağan Şüpheliler Hikayesi

Dizinin hikayesi şimdiye kadar farklı olacak gözüküyor. Dizinin hikayesi olarak eşlerini öldüren 3 ev kadının yaşadığı durumlar olarak gözleniyor. Başarıyla gösterilen performanslar ve hareketleriyle oldukça sevilecek gibi duruyor. Çekimleri yakın zamanda bitecek ve EXXEN platformunda yer alacak. Dizi oyuncularının hayranları da merakla durumu bekliyor.

EXXEN Üyelik Ücreti Ne Kadar?

EXXEN üyelik ücreti iki farklı üyelik tipinden oluşuyor. Reklam var özelliği birlikte 9.9 TL aylık ücreti olarak sunuluyor. Reklam yok özelliği ise 19.9 TL olarak sunuluyor. Bu paketlerin içerisinde telefon ve tablet üzerinden izleme izni, HD içerik ve çocuk profili gibi özelliklerde yer alıyor.

EXXEN Üye Nasıl Olunur?

EXXEN üye olmak için exxen.com sitesine giderek buradan üye olabilirsiniz. Ayrıca telefon ve tablet üzerinden ulaşabilirsiniz. İstenen kayıt özelliklerinde Ad, Soyad, e-posta bilgileri girerek 7 günlük deneme süresini ulaşabilirsiniz. Yeni üyeler sadece deneme süresinden yararlanabilir.

EXXEN İçeriklerinde Neler Var?

Birbirinden farklı içeriklerle beraber izleyicilerle buluşuyor. Şeref Bey, Sihirli Annem, Hükümsüz, Yetiş Zeynep, Öğrenci Evi, İşte Bu benim Masalım, Survivor Exxen Cup, Tolgshow Filtresiz, Rol Kes, Buraların Yabancısıyız, Tasarım Evler, Katarsis, Enes Arıkan, Konuşanlar, Vahşi Şeyler, Sesli Güldüm, Şanslı mı Şanssız mı? , Kirli Çamaşırlar, No Limit, Astrolojik Şifreler, 11 Dövüşçü 1 Evde, Kesin Yaşanmıştır, Alper Rende İle Kaçış ve daha fazla içerikleri barındırıyor. Yoğun program yapısıyla birlikte EXXEN iddialı bir şekilde devam ediyor.