EDHO Dizisi Bitti Derken Oktay Kaynarca'dan Bir Açıklama Daha Geldi!

EDHO Dizisi Bitti Derken Oktay Kaynarca'dan Bir Açıklama Daha Geldi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki son seyircileri tatmin etmedi. Oktay Kaynarca da haftalar sonra yaptığı açıklamaya ek olarak yeni bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve söz büyük ses getirdi. Peki ATV dizisi EDHO ekranlara geri dönecek mi?

EDHO dizisiyle ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi şaşırtıcı şekilde sona ermişti. 200. bölüm ekrana gelmeden oyuncuların ödemesi yapılarak dizinin yayın hayatına son verildi. Ancak çeşitli iddialar bitmek bilmedi. Oktay Kaynarca da konuyla ilgili çok fazla bilgilerinin olmadığı ancak kendilerine söylenenin dizinin bittiği yönünde olduğunu ifade etmişti. Birkaç oyuncudan da benzer açıklamalar gelince gözler yine Oktay Kaynarca'ya çevrildi. Başrol oyuncusu öyle bir paylaşımda bulundu ki ATV'de ekrana gelen EDHO dizisi için umutlar tazelenebilir.

Oktay Kaynarca'dan İmalı Paylaşım!

Çakırbeyli karakteriyle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, bu sefer özlü sözlerden birini yazmayı tercih etti. Özçekim yaptığı fotoğraf için neler yazdığı merak edildi. Oyuncunun "Sağım yalan solum yalan… Giden yalan dönen yalan. Döndüm baktım dünya yalan, senin gibi benim gibi…" yazılı paylaşımından sonra izleyiciler EDHO için gönderme mi yapıyor diye düşünmeye başladı.

EDHO İçin Beklentiler Sıfıra İndi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin haftalardır yayınlanmadığı göz önünde bulundurulduğunda, dizinin artık ekrana gelmeyeceği düşünülüyor. EDHO'daki bu ani ayrılık izleyicileri çok üzdü.