Çukur Dizisini Özleyenlere Müjde Geldi! Üç Kuruş Dizisi Çukur Dizisinin Kopyası Oldu!

Çukur Dizisini Özleyenlere Müjde Geldi! Üç Kuruş Dizisi Çukur Dizisinin Kopyası Oldu!

Çukur dizisindeki bazı sahnelerin benzerleri Üç Kuruş'ta da yer alıyor. Hal böyle olunca izleyiciler bu duruma çok sevinmekte. Efe ve Kartal'ın İrfan'ın peşine düşmesiyle beraber heyecan dolu anlar yaşandı. Aras Bulut İynemli'nin diziye katılacağı müjdesi verildi mi? Show TV dizisinde neler oluyor?

Üç Kuruş'un yeni bölüm fragmanı büyük ses getirdi. Kartal ve Efe'nin mücadele ettiği yeni bölümde yaşananlar hem şaşırttı hem de akıllara Çukur'u getirdi. İrfan'ın peşinde olan ikilinin karşılaştığı detaylar şok etti. Bir adamın elinde yazan K harfi ise dikkatlerin üzerine çekilmesine neden oldu. Kavga ve macera dolu dizideki son yaşananlar bir süre hafızalarda kalacağa benziyor.

Duvardaki Yazılar Dikkat Çekti

Duvarda çeşitli yazıların olması Çukur dizisini anımsattı. Üç Kuruş'un konu itibariyle benzerlik gösterdiği Çukur dizisi, zaman zaman çeşitli benzerlikler ile izleyicilere yansıtılıyor. Hal böyle olunca Show TV izleyicileri oldukça heyecanlanmakta. Diziye yeni oyuncuların katılacağı haberi herkesi heyecanlandırmıştı. Ortaya çıkan gerçekler ise neler olacağını ortaya koyuyor.

Aras Bulut İynemli Katılacak mı?

Düşen reytingler nedeniyle Üç Kuruş zor zamanlar geçiriyor. Dizinin daha fazla reyting elde edebilmesi adına Aras Bulut İynemli ile anlaşılabilir. Ünlü oyuncunun Çukur belgeselinde yer alacağı biliniyordu. Üç Kuruş'a katılmamıştı ancak bu hiç katılmayacağı anlamına gelmiyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak göreceğiz.  Show TV dizisinin oyuncu kadrosu değişir mi henüz bilinmiyor. Birkaç hafta içerisinde dizi için alınan kararlar kesinleşecektir.